Vladimir Stojković
Screenshoot Youtube
Vladimir Stojković

Alo!

Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Stojković i Pantić

facebook/Zorica Marković

Paparaco „Alo!“ uhvatio je golmana kako se tokom celog popodneva sa sinom brčka na plaži i igra u moru dok se njegova supruga Valentina baškari na plaži.

Čini se da je Stojke jedan od modernih očeva, budući da mu ni najmanje nije smetalo da trči oko naslednika po celoj plaži Pržno, a supruga ga je sve vreme posmatra iz hlada na nekoliko metara udaljenosti.

Koliko mu odmor od fudbala prija, bilo je jasno i po njegovom raspoloženju, pa je sve vreme smišljao igre u vodi kojima bi zabavio svog mališana. Maleni Vladan ludo se zabavljao sve vreme, ne želeći da izađe iz vode i odvoji se od tate.

Vladimir Stojković

Alo!

Vladimir Stojković, Foto: Alo!

Kada su se porodično izmorili i izgladneli, Stojke je rešio da se sa suprugom i mališanima opusti u prestižnom restoranu tik uz obalu. Osim u morskim plodovima, Stojkovići su uživali u muzici uživo, a pred kraj dana, kada se mališanima prispavalo, uputili su se ka hotelu.

Budući da je golman oduvek isticao da želi toliko dece da može da napravi fudbalski tim, sudeći po onome što je naš paparaco zabeležio, Stojković bi se u tom timu i te kako dobro snašao!

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Nikolić

Screenshoot Youtube