Ljupka Stević i Dragiša Simić
MUP Srbije/ M. Jošida
Ljupka Stević i Dragiša Simić

MUP Srbije/ M. Jošida

Ljupka Stević i Dragiša Simić, Foto: MUP Srbije/ M. Jošida
Ljupka Stević incident plače povređena ruka Alo

Alo! / Masanori Jošida

Foto: Alo! / Masanori Jošida

- Baš kao što Simke nije bio veran svojoj supruzi sa kojom ima četvoro dece, tako je i Ljupku varao kada god mu se ukazala prilika. Dugačak je spisak onih sa kojima je bio, a na njemu se nalaze imena još nekih poznatih dama. Za sada, ideja joj je da ne otkriva njihove identitete, ali će svaku poznatu damu opisati tako da će svima biti jasno o kome je reč - priča naš izvor i objašnjava da Ljupka planira i da objavi njihove prepiske, ali i zajedničke fotografije.

- Njih dvoje su planirali zajedničku budućnost i porodicu. Koliko je ta veza bila ozbiljna, svedoči činjenica i da je Simke upoznao njene roditelje i da je bio rado viđen gost u njihovom domu u Kostolcu, a Ljupka planira i da opiše detalje njihovog odnosa. Osim toga, njih dvoje nisu ni krili da su vezi, pa su se na brojnim javnim događajima čak i zajedno pojavljivali - priča naš izvor i dodaje da se pevačica već bacila na pripreme za pisanje knjige.

- Kontaktirala je sa izdavačima i postoji ozbiljno interesovanje za njenu biografiju, tim pre što je svima jasno da će ta knjiga biti apsolutni bestseler. Ostalo joj je još samo da odluči za koga će da objavi knjigu, pa da se baci na pisanje - kaže naš izvor na kraju.

Simić: Pocepala mi je usnu u naletu ljubomore!

Dragiša simić

Foto: PinkTv/Printscreen

Dragiša simić, Foto: Foto: PinkTv/Printscreen

Dragiša Simić, penzionisani policijski general, otkrio je detalje incidenta sa Stevićevom, te je otkrio da nema nameru da se miri sa pevačicom, ali da je neće krivično goniti.

- Desio se napad, udarila me je. Bilo je histerije, verbalnih napada, ali kada je počela da se fizički obračunava sa mnom, stavio sam ruke iza leđa i izašao napolje. Tako svaki muškarac treba da reaguje jer nema potrebe za nasiljem - rekao je Simić u emisiji „Hit tvit“ u kojoj se, prvi put nakon incidenta, pojavio sa vidnom radnom na licu.

- Posekotina na usni jeste od nje jer me je zakačila noktima. Ovo je plod njene ljubomore. Žene se solidarišu sa Ljupkom, ali njen gest nije ispravan - rekao i dodao da mu najteže pada što njegova porodica mora da prolazi kroz neprijatnosti.

- Nas dvoje se nećemo pomiriti, a predamnom je težak period. Imam četvoro dece, nedavno sam postao deda, teško mi je da supruzi i deci objasnim šta se dogodilo. Ali, neka baci kamen na mene onaj ko nije grešan - rekao je on.

Komentari (2)

peja kostolac

22.09.2020 07:38

Pa nećete valjda da tvrdite da ona ume uopšte da piše.

Ns

22.09.2020 14:31

Koga briga?!