Lepa Brena i  Stefan Živojinović
Foto:Promo
Lepa Brena i Stefan Živojinović

Dejan Briza/Alo!

Lepa Brena i Stefan Živojinović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Stefan Živojinović napokon je rešio svoje stambeno pitanje. Nakon što je za šest meseci promenio čak četiri lokacije, uspeo je da se skrasi u svom domu koji je kupio na kredit.

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena Karleuša

E-Stock/Mirko Rodić

 

Iako je u luksuznoj vili svojih roditelja imao sav komfor, on je zbog čestih nesuglasica s njima rešio da postane samostalan.

- Stefan je u više navrata pokušao da nađe sebi stan, te je tako pre pola godine probao da živi sam na Novom Beogradu, gde je rentirao stan, ali ubrzo se vratio u porodičnu kuću. Ipak, posle mesec dana provedenih sa Brenom i Bobom on je opet spakovao kofere i otišao da živi s drugom, a kada se ovaj oženio, Stefan se opet preselio. Baš nije imao sreće s tim iznajmljenim stanovima i onda mu je sinulo da kupi svoju nekretninu na kredit jer je imao neku svoju ušteđevinu za učešće. Preko prijatelja je uspeo da završi kredit u najkraćem roku i sada ima svoj stan u novogradnji na Voždovcu. Uspeo je da ga sredi kako mu odgovara i zasad živi sam. Dok ne nađe neku devojku ili dok ga Brena i Boba ne vrate u kuću pošto ga često zovu i pričaju kako im nedostaje - kaže izvor za "Svet".

Stefan Živojinović

Rajko Ristić/Alo!

Stefan Živojinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Mlađani Živojinović je stan sredio po svom ukusu i za sada živi sam. Koliko mu je lepo u novom domu govri i podatak da često sedi na terasi stana, pijucka vino i uživa u pogledu.