Ana Korać
Printscreen/Tv Pink
Ana Korać

Printscreen/instagram

Ana Korać, Foto: Printscreen/instagram

Ana Korać često je tokom svih sezona rijalitija „Zadruga“ isticala koliko joj ne prija zatvoren prostor, ali čini se da je našla način da svoj boravak učini zanimljivijim i pri ulasku u treću sezonu unela je mobilni telefon u gaćicama, saznaje „Alo!“.

Iako je korišćenje telefona strogo zabranjeno, Koraćeva je našla način da svoj telefon neprimetno unese u rijaliti, a kako izvor kaže, nedeljama je planirala kako to da izvede.

- Ana se dugo premišljala da li da uđe u „Zadrugu“ ili ne, a kada je konačno prelomila i potpisala ugovor, počelo je njeno razmišljanje o telefonu. Tokom prethodnih sezona teško se nosila sa tim što nema telefon, budući da je zavisna od društvenih mreža. Odlučila je da rizikuje i telefon unese u gaćicama - kaže izvor i otkriva da joj je tu ideju dao verenik David Dragojević.

Ana Korać

YouTube/printscreen

Ana Korać, Foto: YouTube/printscreen

 

Ispalila se i potvrdila naša saznanja!

Da su naša saznanja istinita, potvrdila je i sama Koraćeva, koja je tokom korišćenja telefona, kako se čini, zaboravila da isključi obaveštenja na Viberu, pa su svi kontakti atraktivne starlete dobili poruku: „Ana Korać je ponovo na Viberu“. Budući da je Ana uveliko u rijalitiju, jasno je da je njen telefon aktivan i da se uključuje i isključuje tokom dana.

- Dok je Ana razmišljala na koji način da unese telefon, Davidu je palo na pamet da je najbolje rešenje da ga stavi u donji veš. Shvatili su da je to sjajna ideja, budući da joj niko neće proveravati međunožje i da je to možda i jedini način da unošenje telefona prođe neprimećeno. Osim toga, Ana nije želela da prekine kontakt sa Davidom ni na jedan dan i to je presudilo - kaže izvor i ističe da je Koraćevoj uspelo da unese telefon pomoću kojeg je tajno komunicirala sa verenikom sve dok i on nije ušao u „Zadrugu“.

- Iako se u prvi mah uplašila da će biti provaljena, nekako joj je uspelo da unese telefon u vešu i da je niko ne provali. Prvih nekoliko dana je bila pažljiva i telefon je vadila samo ispod jorgana i kad ostali odu na spavanje. Pregledala bi portale i svoje profile na društvenim mrežama, sa Davidom razmenila nekoliko poruka, a potom ga isključila i sakrila u jastučnicu - navodi izvor i otkriva da je Koraćevoj sve teže da krije šta je uradila i da se izuzetno plaši da će biti provaljena.

Ana i David

YouTube/printscreen

Ana i David, Foto: YouTube/printscreen

 - Dok David nije ušao u „Zadrugu“, Ana nije preterano razmišljala o tome koliko je kažnjivo to što radi. Bilo joj je potrebno da bude u kontaktu sa verenikom i ništa drugo je nije zanimalo. Ipak, kada je on ušao, telefon joj više nije bio potreban i počeo je da joj smeta. Osim što se plaši da će joj ispasti tokom noći, strah ju je da će ga neko od zadrugara naći kada bude krenuo u krađu namirnica. Jasno joj je da bi izazvala bes u kući i da bi ostali zahtevali da bude rigorozno kažnjena. Ništa od toga joj ne ide u prilog, budući da želi pobedu i da nije spremna da je publika osudi i u ovoj sezoni, kao što je to bio slučaj kada se u drugoj sezoni smuvala sa zauzetim Davidom. Sve to joj stvara stres i ne zna kako da prestane da razmišlja o telefonu i mogućnosti da bude uhvaćena - zaključuje izvor „Alo!“.

 

Komentari (1)

JA*

25.01.2020 10:26

Mene samo interesuje jedna stvar, koliko dugo moze da traje baterija na njenom telefonu, a da se ne puni .... ????