Stanija Dobrojević i Donald Tramp
RAS
Stanija Dobrojević i Donald Tramp
Stanija Dobrojević i Donald Tramp, Foto: RAS


- Opsednuta sam američkom predizbornom trkom za novog predsednika. Moj izbor je Donald Tramp - bez imalo dvoumljenja istakla je Stanija, koja u ovoj državi, nažalost, nema pravo glasa, jer u Americi ima samo radnu dozvolu.

 

Bez obzira na te zakonske norme, ona će, po svemu sudeći, makar marketinški biti deo Donaldove kampanje, čije ideje podržava. Da li je njena nakolonost prema ovom kandidatu deo opšte euforije u Americi zbog serije i TV emisije u kojoj je učestvovao ili je politički program u pitanju, ostaje da vidimo.

 

U svakom slučaju, ovaj plavušan očigledno ima nešto više, što se Dobrojevićevoj dopalo u odnosu na Džeba Buša i Hilari Klintnon, koji se takođe spominju u trci za predsednika 2016. godine, kada ističe mandat dosadašnjem Baraku Obami. Atraktivna starleta, koja je često isticala simbole Amerike na svojim bikinijima, mogla bi da doprinese Trampovoj kampanji.

Komentari (3)

Neša

15.08.2015 07:46

Tja! Valja upecati nekog lovatora dok se nisu silikoni otromboljili!

mira

15.08.2015 13:02

koga zanima u ovoj drzavi koga i sta podrzava starleta. Da li mislite da su to vesti koje treba da interesuju vase citaoce. Neka ga ona podrzi zasta hocei gde hoce, to je njena licna stvar koja ne interesuje veci deo vasih citalaca. I nadam se da ce vam naslovne stranice biti popunjene eukacionim i informativnim vestima koje vam i prilice.

Leduk

15.08.2015 13:42

Ako je ovo original slika i ako s joj ovo grudi, sestro idi u anonimnost pod hitno. Pa ovo ni kod glupih amerikanaca ne prolazi a u Srbiju se ne vraćaj. Beda