Bora Drljača
Alo!/ Rajko Ristić
Bora Drljača

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevač narodne muzike Bora Drljača je usled pogoršanog zdravstvenog stanja završio u Urgentnom centru.

Naime, pevač je prethodnih dana trpeo nesnosne bolove zbog čega je potražio lekarsku pomoć, a ubrzo mu je zakazana operacija.

Boru su dva dana pripremali za operaciju, a juče mu je i urađena hirurška intervencija. Tim povodom se oglasila njegova bliska prijateljica, pevačica Svetlana Tomić.

Ona je ispričala tačne detalje o njegovom zdravstvenom problemu, s obzirom da pojedini mediji pišu da je Drljači otkriven karcinom debelog creva i da je životno ugrožen.

PROČITAJTE JOŠ:

- Tačno je da je Bora u bolnici, ali nije ništa opasno kako se piše, hvala Bogu. On je juče operisan, a u pitanju je neka blaža cista na debelom crevu, daleko bilo da je tako nešto opasno. Bora je sada na intezivnoj nezi i ne možemo da idemo u posetu, ja bih prva otišla da može. - ispričala je Mala Cana na početku razgovora, a potom dodala:

- Dva dana je bio na dijeti pre operacije i žalio mi se na tu hranu, jer je on veliki gurman i voli mnogo da jede. On je čovek koji jednom godišnje ide na rutniske preglede. Biće dobro, uskoro će i izaći iz bolnice. - rekla je pevačica.

- Nas dvoje imamo mnogo zakazanih nastupa u narednom periodu, i snimanja novogodišnjih emisija, ne bi on sve to zakazivao da je zaista u tako lošem stanju. - otkrila je Svetlana.

Inače, pevač se oporavlja od operacije, a sada mu je dozvoljena i upotreba mobilnog telefona.

Bora Drljača

Printscreen/YT

Foto: Printscreen/YT

BONUS VIDEO:

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...