Aleksandra Mladenović
Alo!/ Rajko Ristić
Aleksandra Mladenović

Nenad Vujanović

Aleksandra Mladenović, Foto: Nenad Vujanović

Kako Kurir prenosi Aleksandra Mladenović upoznala je političara na jednom privatnom slavlju i tada su razmenili brojeve telefona. Redovno su se čuli, a nekoliko puta su se i videli u većem društvu. Aleksandra se odmah dopala političaru, činio je sve da je zavede, a pomenuti mistar je javnosti već poznat sa raznim lepoticama.

Aleksandra Mladenović hitno završila u bolnici, pogledajte detalje!

AUTOR: J.I. DATUM I VREME: 18.06.2019. 17:35 Nije ispalo sve onako kako treba! Aleksandra Mladenović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Pevačica Aleksandra Mladenović primljena je u bolnicu i ujedno završila na infuziji, saznaje portal "Alo.rs". OVDE pogledajte šta je Aleksandra rekla o dečku!

- Ministar je odlepio za Mladenovićkom, on pokušava na sve načine da joj se približi, te joj nudi stan, kola, uspešniju karijeru od sadašnje samo kako bi bila sa njim. Jedini uslov jeste da se nikad to ne sazna. Političar je stariji od nje dvadesetak godina, i vrlo je uticajan i moćan u našoj zemlji. Aleksandra nije želela ni da čuje za njegove ponude i obećanja. 

PROČITAJTE JOŠ:

Potpuno ga je izignorisala, zbog čega je on još više poludeo za njom.Želeo je da joj pokloni nekretninu od 100 kvadrata u samom centru Beograda, pod uslovom da spava sa njim. Svašta je on njoj još nudio, ali Aleksandri ni u jednom trenutku nije palo na pamet da prihvati njegovu ponudu - otkrio je izvor blizak pevačici.

Kako bismo potvrdili ova saznanja kontaktirtali smo Aleksandru Mladenović koja nam je otkrila sve detalje vezane za političare.

Aleksandra Mladenović

Screenshoot Instagram

Aleksandra Mladenović, Foto: Screenshoot Instagram

- Tačno je da sam dobila ponudu, ali nisam želela ni da čujem za to. Bila sam jako iznenađena time jer smo se mi ranije sretali u zajedničkom društvu, ali i nasamo i nikada nije pokušao ništa. Ne znam odalke sad ovo od jednom i svi ovi avioni i kamioni, ali odbila sam bez razmišljanja. Kako bi moja koleginica Ana Bekuta rekla u svojoj pesmu "sve sam stekla sama na to se i ponosim" tako je i kod mene. Nema hleba bez motike, time se vodim i tako će i ostati - rekla je Aleksandra za nas portal.

BONUS VIDEO:

Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio

 

Komentari (1)

dz

21.08.2019 15:35

To je nasa drzava,bruka!