Baki B3
Printscreen
BAKI B3

printscreen

BAKI B3, Foto: printscreen

Baki B3 iza sebe ima burnu i turbulentnu prošlost. Odrastao je u nemaštini, kao tinejdžer završio je u popravnom domu, a kasnije je bio i u zatvoru zbog težih i lakših krivičnih dela.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Baki je svojevremeno sam priznao da je još kao dete krao automobile zbog čega je bio u popravnom domu. Tada je imao samo 15 godina. Njegovi su, kaže, bili siromašni, te je on počeo sa sitnim krađama, koje su kasnije prerasle u teža krivična dela.

- Bio sam u najstrožem popravnom domu, zvali su ga "Sivi dom". Tamo sam proslavio 15. rođendan, zbog krađe motornih vozila sam bio osuđen na pet godina. Niko me nije maltretirao, ali potukao sam se nekoliko puta. Tamo sam završio školu i naučio zanat. Bilo je veoma teško - ispričao je Baki tokom učešča u rijalitiju u "Parovi".

Baki B3

Alo!

Baki B3, Foto: Alo!

Inače, denserov otac, Isidor je radio u fabrici, ali konzumirao alkohol, zbog čega su u kući stalno izbijale svađe. Da bi pobegla iz takvog okruženja, sestra se rano udala, brat je otišao svojim putem, a majka ih je napustila. Baki je jedini ostao, ali je često odlazio od kuće jer nije mogao da trpi oca.

Produkcija uvodi u "Zadrugu" još jednog Đoganija sa ljubavnicom i dve supruge?! Ovo do sada nije viđeno...

AUTOR: J. Ilić DATUM I VREME: 21.03.2019. 19:45 - 21.03.2019. 19:59 Spremite se! zadruga, Foto: printscreen Rijaliti "Zadruga" svakodnevno pravi šou program koji gledaoci sa nestrpljenjem prate preko malih ekrana . Kako žele da odu korak dalje oni su spremni na novi potez.

Od škole je završio tri razreda nakon čega je izbačen. U tim teškim trenucima Đole Đogani i njegova majka su počeli da se brinu o Bakiju i upisali su ga u večernju školu. Ipak, on je završio u zatvoru. Sa 15 godina je proveo 3 meseca u CZ-u, a nakon toga je prebačen u vaspitno-popravni dom u Kruševcu, gde je ostao dve i po godine, a u kojem je završio školu.

Baki B3

Printscreen

Baki B3, Foto: Printscreen

Počeo je da igra u plesnoj školi Đogani Fantastiko, koju je vodio njegov stric Đole, pa se njih dvojica smatraju začetnicima densa. Pojavio se u spotovima Ivana Gavrilovića, Funky Dži-ja, itd. Nakon toga, 1996. godine je od pozajmio 1000 maraka i snimio je pesmu "5 minuta", dok mu je Đole Đogani pomogao oko ostalih pesama. Snimio je više albuma i spotova, a napoznatija numera mu je "Olovna ruka".

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

Pogledajte BONUS video:

Jelena i Ivan imaju tajni dogovor! Otkrivamo sve detalje