Aleksandar Marković Sandro
Privatna arhiva
Aleksandar Marković Sandro

Privatna arhiva

Aleksandar Marković Sandro, Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Marković, poznatiji kao Sandro, devedesetih je bio član Prslook benda i "žario i palio" estradom, a sada zajedno sa svojim bratom Nikicom planira da se ponovo vrati na scenu novim albumom i novim pesmama. U međuvremenu, njegov život je bio pun uspona i padova.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Muzičar, voditelj i lekar, prošao je kroz turbulentan period i susreo se sa mnogim nedaćama, ali je iz svega toga izašao, kako kaže, čiste glave, i spreman je da nastavi svoj život na estradi.

On je otkrio da radi na novom albumu, ali je i ispričao nekoliko anegdota iz svog života, te je otkrio da je varao svoju bivšu devojku sa drugom, ali i da se sa suprugom mirio i razlilazio tri puta.

Aleksandar Marković Sandro

Privatna arhiva

Aleksandar Marković Sandro, Foto: Privatna arhiva

- Jednom prilikom sam varao nekadašnju devojku. Jednu pevačicu sa drugom pevačicom, a onda je došao njen momak pa sam pobegao kroz prozor - izjavio je Sandro za "Kurir".

- Bivša supruga i ja smo se tri puta mirili, mnogo sam je voleo. Prvi put kada smo se rastali, ja sam zgrešio, poslednji put ona. Imamo dvoje dece, sin se zove Alesandro (16) , a ćerka Nikolina (14). Oni žive sa majkom u Novom Sadu, pa ne mogu da ih viđam svakoga dana. On trenira košarku, a ćerka tenis, divna su deca, super se slažemo - izjavio je on za pomenuti medij.

Sandro je takođe otkrio da je prethodna decenija za njega bila jako teška, te da su mu roditelji preminuli na rukama, ali i da je u međuvremenu ostao bez stana, te da se razboleo.

- Pre dve godine sam izgubio stan, uzela mi ga je banka. Pre deset godina sam digao kredit u švajcarcima, i da bih ga plaćao, prodam sam stan u Novom Sadu, nisam mogao da ga plaćam. Rata mi je skočila sa 320 na 650 evra. Našao sam ljude koji su kupili stan i sad mi ga oni iznajmljuju. Živim u svom stanu kao podstanar - tvrdi on.

Aleksandar Marković Sandro

Privatna arhiva

Aleksandar Marković Sandro, Foto: Privatna arhiva

Saznanje da ima šećer, kaže, podneo je normalno.

- Imao sam simptome, mnogo sam pio vode, grčili su mi se mišići, smršao sam, imao sam 60 kilograma na visinu od 190 centimetara. Sada imam 85 kilograma. Redovno treniram, šetam, pazim na ishranu. Ne pijem, ali ni ranije nisam voleo da pijem. Volim sa svojom devojkom da ispušim tompus, to nam je ritual. Dijabetes sam dobio i genetski, ali i zbog stresa. Najviše zbog razvoda i stana - naveo je on.

Sandro je takođe prošao kroz ogroman stres kada je ostao bez oca i majke.

- Umro je od zračenja 2006. godine na mojim rukama. Došao sam na VMA jer sam tražio lekove za njegovu bolest. Kada sam pitao doktorku koliko mu je ostalo, ona mi je rekla "15 minuta". Držao sam ga u rukama, kako da ne dobijem šećer? Mami sam to rekao preko telefona, ona je umrla pre šest meseci. Nisam dugo otišao da je posetim, a kada sam otišao, ona je posle tri sata umrla na fotelji dok je gledala TV. Zaspala je, izdalo ju je srce. Sve mi se skupilo u četiri godine - iskren je muzičar.

Pogledajte BONUS video:

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!