estrada
Alo!
Ana Nikolić

Screenshoot Instagram

Ana Nikolić, Foto: Screenshoot Instagram

Srpske muzičke zvezde spremne su da izdvoje ogroman novac kako bi se dokopale hita! Najskuplju numeru na estradi već godinama ima Ana Nikolić, a u stopu je prate Adil Maksutović, Boban Rajović, Rada Manojlović, Ivana Selakov...

Nikolićeva je pesmu "Romale, romali", s kojim je učestvovala na Beoviziji 2006, platila neverovatnih 30.000 evra! Toliko novca otišlo je u džep autora Kikija Lesendrića, koji tvrdi da je atraktivna pop zvezda zaradila desetostruko više.

"Ta pesma mi je donela 30.000 evra. To nije velika suma ako se uzme u obzir to da je Ana Nikolić s njom zaradila 300.000 evra", rekao je Kiki.

PROČITAJTE JOŠ:

Vicešampionska pesma na listi najskupljih je balada koju peva Adil Maksutović. Reč je o numeri "Laku noć" Saše Dragića, s kojom se pevač vratio na scenu posle skandala kad je pretukao suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog.

Adil Maksutović

Alo!/Dejan Briza

Adil Maksutović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Kako bi se pojavio na bini "Grand festivala" u punom sjaju, on je pre sedam godina izdvojio čak 25.000 evra, a pesma ima oko 25 miliona pregleda.

Boban Rajović

Alo!/Rajko Ristić

Boban Rajović , Foto: Alo!/Rajko Ristić

Boban Rajović kaže da je pesmu koja ga je proslavila "Usne boje vina" platio 18.500 evra. "Višestruko mi se isplatila. Evo, "Autoput" niko nije čuo, a za nju sam izdvojio 8.000 evra", objašnjava Rajović.

Među onima koji su debelo odrešili kesu našla se i Rada Manojlović. Numeru "Pola dva" platila je 10.000 evra, a još 20.000 evra je uložila u spot.

Rada Manojlović

e-stock

Rada Manojlović , Foto: e-stock

"Pesme su mnogo skupe, kao i spotovi. Bez 10.000 evra ne možeš ni da počneš da razmišljaš da snimiš nešto. Koliko sam novca uložila u karijeru mogla sam da kupim veliki stanu centru Beograda", rekla je folk zvezda.

BONUS VIDEO:

Verenik ostavlja trudnu Andreanu i vraća se ženi?! Ovo je prava istina