DANIMA JE DRŽAO ZAKLJUČANU U STANU! Srpski biznismen P. Z. (47) ZLOSTAVLJAO poznatu pevačicu! Terao je da ima se*s sa njegovim obezbeđenjem, pa usledio pakao!

Biznismen zlostavljao još jednu pevačicu!

Prostitucija
Prostitucija, Foto: Shutterstock

Afera „elitna prostitucija“ ne prestaje da potresa javnost, a osim pevačice (23) koju je, kako je VIP već pisao, biznismen P. Z. (47) danima zlostavljao i držao zaključanu u stanu, njegovu torturu prošla je i folk pevačica koju je dovukao u svoju vilu van grada, platio joj za seks, a potom naterao da spava i sa njegovim vozačem i obezbeđenjem. Pogledajte OVDE cenovnik poznate starlete. 

Iako pevačica već nekoliko godina ima skladan brak i ćerkicu, kada se pojavila na poznatom muzičkom takmičenju, brzo se pročulo da se osim pevanjem bavi i prostitucijom. Budući da je ona jedna od atraktivnijih pevačica sa estrade, često su njene usluge koristili bogati biznismeni i kriminalci, pa je tako i P. Z. došao do nje. Ni sama nije slutila da će ugovoreni seks sa njim da se pretvori u višesatno mučenje. Pročitajte OVDE koju srpsku pevačicu je pretukao kriminalac. 

- Kako je jedan od najopasnijih kriminalaca u regionu, na koju pevačicu pokaže, ta mora da bude njegova. Tako je preko prijatelja došao i do ove pevačice. Seks je ugovorio u svojoj porodičnoj vili van grada, gde se leti okuplja s prijateljima. Nju je dovezao njegov vozač i čim je stigla, otišli su u sobu u kojoj su nekoliko puta imali seks - kaže izvor i otkriva da je po završetku odnosa biznismen počeo da se ponaša agresivno i da je nudi muškarcima koji su se našli u kući.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Foto: Profimedia

- Kada su završili seks, P. Z. je izašao u dvorište i nekoliko prijatelja ponudio seksom sa pevačicom. Glasno ju je pozvao da izađe, a kada se posle nekoliko minuta pojavila, rekao joj je da se skine pred svima. Molila ga je da se smiri, na šta joj je rekao da umukne, a zatim naredio vozaču da ima seks sa njom kako bi je naučio pameti. Bukvalno je naredio. Uzaludno je plakala i molila ga da se smiri, nije vredelo. Vozač je ćutke poslušao gazdu i imao seks sa njom dok ih je biznismen posmatrao s prijateljima. To je bilo užasno ponižavajuće i odvratno, ali kako se radi o opasnom čoveku, nije joj bilo izlaza - objašnjava izvor i navodi da biznismenu ni to nije bilo dovoljno već je dvojicu momaka koji mu obezbeđuju vilu pozvao da imaju seks sa njom kako bi je dokrajčio. OVDE možete pročitati kakve zahteve je jedan naš ministar imao od prostitutke!

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena
 Foto: Shutterstock, ilustracija

- Kada je vozač konačno završio, pevačica je grcala u suzama. Pozvana je na dvosatni seks, a P. Z. ju je prosleđivao drugima i ceo dan mučio. Nazivao ju je ku*vom i govorio da prestane da plače jer je to za nju pametnije, a potom poslao dvojicu iz obezbeđenja, koji su za razliku od vozača rado prihvatili da se iživljavaju nad njom. Sa njom su imali trojku i, kao i gazda, uživali su u tome što plače i što ih moli da prestanu. Kada su završili, P. Z. joj je sarkastično rekao da sledeći put bude bolja kako bi bolje prošla. Ostavio joj je 1.000 evra, dvaput više nego što joj je cena, rekao joj da se obuče i sa vozačem je poslao u Beograd. Iako se zaklela da će biti kažnjen za to što joj je uradio, jadna devojka godinama zbog sramote nikome nije pominjala taj užasan događaj - zaključuje izvor za VIP. OVDE pročitajte šta je jedan fudbaler tražio od prostitutke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi