Dijana Janković
Instagram/dijanajankovic
Dijana Janković

Promo

Dijana Janković, Foto: Promo

Ona je pre manje od godinu dana snimila duet sa svetski poznatim reperom Šegijem, a njihova pesma postala je veliki hit sa više od deset miliona pregleda na "jutjubu".

Kako "Alo!" saznaje, Didi Džej, kako sebe naziva, dobila je ponudu od jedne muzičke kuće u Kini, pa je pre nekoliko nedelje otputovala u Hongkong kako bi se sastala sa čelnim ljudima poznate produkcijske kuće i ugovorila saradnju. Dijana je odlučila da u Kini napravi i set promotivnih fotografija, pa je unajmila jednog od najboljih fotografa, koji je došao na ideju da je slika na ulicama prelepog grada smeštenog na južnoj obali te države.

- Dijana je bila oduševljena idejom da njen novi set fotografija bude živopisan i da se slika na ulicama Hongkonga. Ideja je bila da nađu manje prometnu ulicu, međutim, kada su izašli iz hotela u kojem su bili smešteni, ona je došla na ideju da se ipak fotografiše u strogom centru. Ekipa zadužena za to slikanje takođe je bila oduševljena idejom, pa su odmah počeli sa realizacijom - otkriva izvor za "Alo!".

Dijana Janković

Promo

Dijana Janković, Foto: Promo

Kako saznajemo, sve je išlo po planu do trenutka kada je fotografisanje prekinula policija.

- Dijana i njena ekipa nisu imali dozvolu za slikanje na ulicama Hongkonga. Kako je saobraćaj u delu grada u kojem su se zatekli veoma gust, policija je bila prinuđena da reaguje. Tražili su dozvolu za postavljanje opreme i fotografisanje, a pevačica je nije imala. U tom trenutku je nastao haos.

Svi iz ekipe su se uspaničili, a jedino je Dijana ostala pribrana. Rekli su da će morati da privedu ekipu u policijsku stanicu i da će im napisati kaznu. Kada im je dala svoja dokumenta i kada su pripadnici kineske policije videli da je iz Srbije, desio se preokret - kaže naš izvor i dodaje:

- Oni su bili oduševljeni time što je pevačica srpska državljanka. Odmah su je pitali za Beograd, a jedan od njih je otkrio da deo njegove porodice živi u našoj prestonici. Svima je laknulo, a nakon što su se ispričali, Dijana se i fotografisala sa njima, a policijski službenici su joj dozvolili da nastavi fotografisanje - otkriva naš izvor.

Dijana Janković

Promo

Dijana Janković, Foto: Promo

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo sa Dijanom, koja nam je kroz smeh rekla:

- Čudne stvari se dešavaju kada sam ja u pitanju - rekla je Didi, a onda je dodala:

- Posle velikog uspeha pesme sa Šegijem, trenutno u Americi radim na novim pesmama. Dve su već gotove i mislim da ću njima osvojiti ceo svet - rekla je Didi za "Alo!”, a onda je otkrila i detalje saradnje sa produkcijom iz Hongkonga.

- Kada sam dobila poziv od kineske izdavačke kuće, stvarno nisam mogla da verujem šta mi se dešava. Dobila sam primamljivu ponudu, koju je teško odbiti, ali će mi trebati malo vremena da razmislim jer uskoro u Americi počinjem snimanje tri nova spota, koji će biti najspektakularniji u mojoj dosadašnjoj karijeri - kaže Jankovićeva za "Alo!".

Komentari (2)

dexxx

01.04.2018 14:23

ova je rodjena za Kusturicu...

100jko

01.04.2018 14:38

Ova gospoja osvojila Ameriku sad krenula na Kinu. Dok onaj matori ne otegne papke plaćaće te njene perverzije. Niti je kad bila pevačica niti će biti.