Anastasija Buđić
printscreen
Anastasija Buđić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Modelsica Anastasija Buđić proživela je pravu dramu kada je pre dve večeri ispekla ruku. Kako je objasnila bila je jako umorna, te se polila kafom i izložila sebe ozbiljnim povredama.

PROČITAJTE JOŠ:

"Bilo je jako nezgodno, bila sam ultra umorna, htela sam da skuvam kafu i odgledam neku seriju, samo što sam skinula džezvu i zakuvala kafu, moj mozak nije radio od umora i ja sam stavila šoljicu sa kafom iznad kreveta" , započela je Anastasija. 

"Taj stalak je bio klimav. Imam dobre reflekse, ali kada sam htela da podignem kafu i da se uhvatim za tacnicu na kojoj je šolja stajala, šoljica je iskliznula i kafa se polila po ruci, zavesi, svuda! Polila sam i televizor i garderober i posteljinu, pod, sve je zrelo za krečenje, rasprštalo se svuda" , dodala je ona.

Anastasija Buđić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Kako je dodatno objasnila, uspela je da brzo odreaguje i spasi svoju ruku kako bi izbegla ozbiljne opekotine i posledice.

"Umočila sam ruke u belanca i imala sam kremu, međutim, to me je toliko peklo da nisam mogla da izdržim. Pozvala sam sestru dok sam sebe sanirala, a potom smo otišle kod lekara" , dodatno objašnjava Anastasija.

"Ljudi su mi dali neki antibiotik i neku mast i rekli su mi da dođem narednog dana na kontrolu. Rekli su mi da imam više sreće nego pameti. Prvog dana sam imala plik veličine deset klikera, pitala sam se šta će biti od kože kada mi skinu zavoje. Jeste bila ozbiljna opekotina ali sam sada dobro. Sutradan je sve bilo okej i plikovi su se povukli. Sada imam samo mali beli oziljak ali verujem da će se povući, bilo je traumatično" , tvrdi modelsica.

Anastasija Buđić

Screenshot Facebook

Foto: Screenshot Facebook

BONUS VIDEO

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!