IZAZVALA GNEV U DRŽAVI ZBOG ALBANSKOG SIMBOLA Srpska misica pokazala dvoglavog orla, skandal na izboru za lepotu!

Strašno!

Irina Jovanovka
Irina Jovanka, Foto: printscreen

Irina Jovanka koja se predstavlja kao Miss Srbije pokazala je rukama simbol velike Albanije usred jednog takmičenja lepote koje je održano na Kosovu i Metohiji.

MISICA ZA ALO! Pokojna majka je želela da budem mis Srbije!

 

Njen postupak je izazvao brojne polemike i skandal velikih razmera, a po pisanju medija naišao je i na iznenađenje samih organizatora koji to nisu očekivali.

SRPSKA LEPOTA OSVAJA SVET Mis Alo! na takmičenju za ambasadora UNICEFa!

Misica je u nekoliko navrata rukama pokazala dvoglavog orla, simbol velike Albanije, rekavši da je to "oblik poštovanja" i da je "normalno da to uradi", pa se tim rečima obratila i pratiocima na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ирина Јованка offical 👑 (@irinajovanka) on

Javnost bruji o svemu što se desilo, dok još uvek nije poznato kada i ko je Irini dao lentu Miss Srbije. Nju to očigledno nije omelo da pozira sa dve devojke koje su na ovom nepoznatom takmičenju predstavljale Albaniju i Kosovo i da zajedno sa njima, još jednom pred kamerama i fotoreporterima, rukama pokaže simbol velike Albanije.

 

Vesnom de Vinčom, vlasnica modne agencije "Miss Yu" je istakla da njena kompanija nema nikakve veze sa Irinom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ирина Јованка offical 👑 (@irinajovanka) on

 

- Moja kompanija je uvek razmšljala o interesu naše države i naroda. Naravno da mi nikakve veze nemamo sa izborom te devojke niti sa tim ko je nju poslao. Ona sigurno nije pobedila u nekom oficijalnom takmičenju, to je neki lažni izbor. Nisam sigurna da ona zna šta radi, ali sam sigurna da dobro znaju oni koji su je poslali i koji su organizovali ovaj izbor - rekla je Vesna de Vinča.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi