ZABILA JOJ NOŽ U LEĐA! Srpska folk diva iznela šokantnu priču iz svoje prošlosti: Prijateljica me je ubedila da raskinem sa dečkom, a onda se baš ona udala za njega!

Pevačica je progovorila o svom sadašnjem braku, a dotakla se i detalja iz mladosti koje su joj obeležile život

Jasna Kočijašević
Jasna Kočijašević, Foto: youtubeprintscreen

Pevačica narodne muzike, Jasna Kočijašević dugi niz godina živi u skladnom braku sa svojim suprugom i kolegom Dragoslavom Mihajlovićem, poznatijim kao Kanarinac, te je sada otkrila tajnu uspeha.

- Jako je važan razgovor. Često do nesuglasica dođe zbog bude nesporazuma. Nešto što je meni logično da uradim, njemu ili bilo kom drugom muškarcu ne mora da bude - rekla je pevačica.

Jasna je otkrila da kada je upoznala supruga, tada je izašla iz duge veze.

Jasna Kočijašević
Jasna Kočijašević, Foto: youtubeprintscreen

- Imala sam veliku turneju tada, a mom bivšem dečku, koga nažalost više nema, sam rekla da može da se viđa sa svima, osim sa jednom osobom. I on se baš sa tom osobom video i meni je to preneto i to od strane jedne moje jako dobre prijateljice. Bespogovorno sam raskinula, nikakvo ubeđivanje, slučajni susret i to, ništa me nije zanimalo, trebalo je na drugu stranu da pređe. Ta priča se završila tako što se upravo ta moja dobra prijateljica udala za njega - ispričala je pevačica svoju šokantnu priču.

Baja Mali Knindža se potresnim rečima oprostio od svog uzora, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi