"ONAJ ODOZGO NE BIRA" Srpska estrada zavijena u crno, kolege se potresnim porukama i dalje opraštaju od Grua!

Voleo je adrenalin!

Dalibor Andnonov Gru
Dalibor Andnonov Gru, Foto: printscreen

Dalibor Andonov Gru poginuo je tokom vožnje kajta u Zemunu kod Nautičkog kluba kada je upao u vodu, a nema ko nije bio potresen tužnom vešću.

POSLEDNJI TRENUCI ŽIVOTA ZABELEŽENI KAMEROM! Pogledajte stravičan snimak Gruove pogibije! Kajt ga je razbio 5 puta u vodu, nije mu bilo spasa! (VIDEO)

 

On je bio zavisnik od adrenalina i voleo je ekstremne sportove, a jedan od njih mu je na kraju došao glave. 

SINOVI ČULI U ŠKOLI DA IM JE OTAC POGINUO Supruga Danica podigla slušalicu i saznala vesti: Šta pričaju ovi novinari da je Gru poginuo? Tada je zavladao MUK!

Vest o pogibiji Dalibora Andonova Grua danas je duboko potresla domaću javnost, koja i dalje ne može da se pomiri s činjenicom da je reper nastradao na tako tragičan način.

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru , Foto: Screenshot Youtube

 PLAČE SATIMA ZA PREMINULIM REPEROM Gruova supruga hitno završila u policiji, jedna stvar joj nije bila jasna! (FOTO)

- Čula sam za to, jako mi je žao, pogotovo što znam da je ostavio dvoje dece iza sebe. To je zaista velika tragedija, baš mi je bilo žao kada sam čula, tj. pročitala. Nisam ga ja dobro poznavala, poznavali smo se na ćao-ćao, nikada nismo bili zajedno u društvu, ali svakako da mi je jako, jako žao - rekla je Anastasija Ražnatović.

VETAR GA JE KOŠTAO ŽIVOTA Svedok Gruove pogibije otkrio jezive detalje: Nestao je za 10 sekundi, košava ga je uništila!

- Imala sam prilike da ga upoznam i, pravo da vam kažem, potresla me je ta informacija. Znam da je bio sportista i to što se desilo, na takvom jednom mestu gde je on negde bio uvek svoj, što bi se reklo, ali... Ovaj odozgo ne bira, tako da šta da kažem... Teška godina, svakako - priznala je s knedlom u grlu Ilda Šaulić, čiji je otac Šaban Šaulić poginuo početkom februara ove godine.

NIJE MU BILO SPASA Kajt je Grua razbio 5 puta u vodu, ovako je stravično nastradao reper!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Imala sam prilike da ga upoznam, jednom negde, možda na nastupu, ali se nismo često sretali... Čula sam sve najlepše o njemu, kad god se on negde spomenuo - ljudi su ga zaista voleli i ovim putem izjavljujem saučešće njegovoj porodici. Jako žalosno, za tako mladog čoveka - rekla je Aleksandra Prijović sa knedlom u grlu.

ALARMANTNO STANJE ISPRED DOMA Gruovu ženu drže, ne može da stoji na nogama! Tijana Dapčević i Nigor došli prvi da izjave saučešće!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Instagram

- Nismo se družili, ali sam ga poznavala i jako mi je teško. Šta da kažem... Nismo imali priliku da sarađujemo, par puta smo se videli, pozdravili, ali u svakom slučaju družili se - ne družili se, svakako je velika tragedija, to što se desilo, i baš sam danas zatečena ostala - rekla je Marina Visković.

POLICIJA IZVRŠILA UVIĐAJ! Telo tragično nastradalog Grua odvezeno sa mesta nesreće! (VIDEO)

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Masanori Jošida/Alo!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi