Korona maske estrada
Instagram
Korona maske estrada

Instagram

Foto: Instagram

Ovih dana na ulicama možete zateći prolaznike najčešće sa hirurškim maskama za lice, od kojih se štite od koronavirusa usled epidemije, a naše zvezde ponovo su se svojski potrudile da se izdvoje iz mase i na sebe privuku pažnju, u čemu su zasigurno uspele.

Pop pevačici Mariji Šerifović se one "obične" maske, koje su najčešće zelene ili plave boje, nisu uklapale u stajling, te je nabavila unikatnu masku kojom se štiti od korone, a zbog simbola kojima je ukrašena ne možete da je ne primetite. Reč je o crnoj maski sa belim zvezdicama, a celokupni izgled upotpunila je i crnim zaštitnim rukavicama.

Marija Šerifović

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Mnogi su saglasni da je ekstravagancija drugo ime Zorice Brunclik, koja često zna da iznenadi svojim fizičkim izgledom. Jedno vreme nezaobilazan modni detalj bili su joj upadljivi cvetni rajfovi, a sada je to postala maska prekrivena rozim cvećem! Od ovog cvetnog aražmana jedva da joj se vidi lice, a u ovakvom izdanju pevačica je pozirala za društvene mreže i, očekivano, podigla ogromnu prašinu. 

Zorica Brunclik

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Nije tajna da Milan Stanković troši veliki novac na brendirane odevne komade i aksesoare, a modni znalci za njega često kažu da je "markiran od glave do pete". S tim u vezi, mnogima bi bilo čudno da je pevač poneo "običnu" masku koju možete videti na svakom drugom prolazniku ovih dana, te je Stanković rešio da na sebe stavi onu s potpisom Balensijage.

Milan Stanković

Instagram/printscreen

 Foto: Instagram/printscreen

I Milici Dabović se posrećilo da usred vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa pronađe masku za lice baš onakvu kakvu je oduvek želela da ima - ljubičastu, u potpunosti prekrivenu cirkonima različitih boja i oblika, zbog čega nema šanse da je ne primetite na ulici.

Milica Dabović

Instagram/printscreen

 Foto: Instagram/printscreen

Koliko su ove maske korisne i da li zaista štite - pitanje je za stručnjake. Ipak, jedno je sigurno - naši vipovci uspeli su i ovaj put da na sebe skrenu pažnju i izdvoje se iz mase.

Komentari (1)

zagondzija

23.03.2020 10:15

Sprdajte se samo pocekacete dan kad cete zapevati ne u skorijoj buducnosti jer posle svega ni za par gidina nikome nece biti do vase pesme budite ubedjeni jer posle svega ekonomije ce pasti katastrofalno