Srđan Predojević
Pink
Srđan Predojević

Pink

Srđan Predojević, Foto: Pink

Srđan Predojević počeo je da radi na novom "Pinkovom" informativnom kanalu "Vesti", gde će imati autorsku emisiju.

Srđan Predojević

Instagram

Srđan Predojević, Foto: Instagram

- Period od proteklih šest meseci iskoristio sam da se dobro naspavam i uspeo sam u tome. Aktivno sam tražio posao po celoj Srbiji i kao diplomirani komunikolog i kao pilot. Išlo je veoma teško, naročito zbog cele situacije oko korone. Ali, očigledno da je vreme radilo za mene i u jednom trenutku je stigla ponuda baš onakva kakva se samo poželeti može - dnevnik u glavnom terminu na novoj televizijskoj stanici - rekao je voditelj za "Informer".

Srđan će emisiju voditi sa mladom jutjuberkom Sarom Stanković.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Marija

16.02.2021 13:01

Srdjan zalutao u nivinarstvu Secanvse bio je spikerchicj na b92 Uz Jovanu se shlepao saUsvojio njenu gestikulaciju intonaciju nacin postavljana tip pitanja smeh...to tako neprimetno i shlepao sa tv na tv...Nije novinar ni urednik to sto je "napravio"na rts puka sreca i splet nesrecnih ojolnosti Da ne bi voshtane joke nigde ne bi mako I ona je smesnai i daleko od profi ozbilj novinara Shind i jich zamaskiran trendom.

miki

16.02.2021 19:10

@Marija - joj Marija kipti inteligencija iz tebe

dakse

17.02.2021 11:54

@Marija - Uf,Marija uf pametnice u proceni, tek kako da je on i ona su na TV ekranima i zna ih velika publika gledalaca, nekima se dopadaju, neki su ravnodusni a nekima se uopste ne dopadaju. Do si ti eto anonimus koji prodaje pamet na drustvenim mrezama bez nade da postanes nesto vise.