Srđan Gajić Gaja
Printscreen/Instagram
 Srđan Gajić Gaja

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

Pevać Srđan Gajić Gaja preminuo je u 28. godini.

Brojni pevači i pevačice poput Slobe Radanovića, Jelena Gerbec i drugih, izjavili su javno saučešće porodici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Srđan Gajić (@gajic.srdjan) on Jul 12, 2019 at 2:45am PDT

Srđan Gajić je u javnosti poznat kao pevač koji je pevao po čitavoj zemlji, ali i inostranstvu. Neretko se dešavalo da mikrofon ukrsti sa popularnim pevačima iz najgledanijeg takmičenja za zvezdu „Granda“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Srđan Gajić (@gajic.srdjan) on Apr 12, 2019 at 2:48am PDT

Ostavio je suprugu Isidoru sa kojom je pre nekoliko nedelja proslavio godinu dana braka, kao i sina Andriju koji ima nešto više od devet meseci.

- Ljubav je nešto što ne može da se objasni rečima, koliko god se mi trudili. Možda baš zbog toga ja najviše volim kada on peva ili me gleda negde iz prikrajka dok misli da spavam. Spokoj kad se probudim tamo gde je on ili sreća kad ga posle puta ugledam na vratima. Poljubac u čelo u gluvo doba noći kad se pojavi. Neki osmesi u prolazu i dovršene rečenice kada se najmanje nadate. Možda i to što me je od prvog dana zvao svojom, ili me je samo tako ljubio svaki put, više ne znam, nije to zapravo nikada morao na glas da izgovori, uvek je znao da pokaže, a ja da osetim. Svoja leđa je znao da podmetne bez i jedne moje reči, prosto da prepozna kad više nemam snage. Da bude tu kad najviše treba, da ćuti i gleda, da mi osmehom oboji dan i popravi godinu. Da bude mirna luka u koju sam uvek bežala i sigrno rame na koje se svaki put oslonim. Prosto da me voli, da ga volim.. Zbog svega toga što smo bili, što smo danas i što ćemo postati ja nisam mogla da zamislim boljeg tatu za svog sina, bolji oslonac za našu porodicu i boljeg muškarca za mog muža – napisala je jednom prilikom njegova supruga na svom Instagram profilu.

 

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

Eto

14.07.2020 17:31

On je pevao, a sad porodica moze da place!