Marija Ćurčić
Screenshoot Youtube
Marija Ćurčić

Screenshoot Youtube

Marija Ćurčić , Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Ova vest je šokirala pre svega Marijunu porodicu, jer Ćurčićeva nije pokazivala nezadovoljstvo niti je isticala da ima probleme. Vest je iznenadila i sve njene prijatelje i one koji su je znali iz grada i noćnih klubova, pošto je bila jedna od najpoznatijih klaberki.

Ti dolaziš po karte za neku žurku. Ja mislim to mi bivša dolazi. Upadaš u moju sobu, u mraku, ja u majici i gaćama vičem: "Gde si, draga", i odjednom čujem nepoznat glas.

Palim svetlo, bez sočiva sam, ne vidim te i čujem: "Izvini što ti upadam, ja sam Marija, došla sam po karte sa Grotta".

Izvinjavam ti se dok navlačim prvu trešu koju (ne) vidim i uz blam i osmeh upoznajemo se. Kroz ovih 7 godina imali smo uvek sjajan odnos, radili smo zajedno, pomagali si oko žurki, pomagala si i za Manju i za Maria, bila u suštini slatko čokoladno dete zbog kog su te i svi zvali Čoko.

Sada svi ćute jer nemaju šta da kažu. A meni je žao što nismo više pričali o životu. Zanimala te je tema o Bogu na poslednjoj FAMI. Htela si da me povežeš sa eminentnim novinarima iz sveta da pričamo na temu religije i nauke. Hvala ti na tome.

Danas je tužan dan za klabing. Tužan jer ovo je već 5 žrtva za godinu dana.

U sebi osećam ljutnju jer sam čovek i zato što sam juče tolerisao neke Rejv Drooce i polupane klince kojima smeta što pričam o tome da ljudi ne trebaju da se uništavaju u klabingu. Najviše kroz droge, a onda kroz alkohol i ostala sranja. Još sam dobio i pritisak od organizatora da ne pričam o korišćenju droga i mentalnom zdravlju jer o tome očigledno niko ne želi da priča i ne vidi da je i to deo problema.

I sam sam imao suicidne misli u teškim trenucima i znam da to nikada ne dolazi odjednom. Čovek o tome ozbiljno misli, duševni bol koji čovek oseća u sebi prevazilazi fizički bol. I u takvom trenutku oduzeti sebi život izgleda kao logično rešenje. Šteta što to zapravo nikad nije rešenje.

Srbijo, pogledaj ovu sliku. Ovako izgleda tuga, depresija i nesreća.

Volimo te, Čoko, počivaj u miru i neka ti duša nađe put, uzvraćamo ti srcem."

Podsetimo, Vladimir je pre dve godine izgubio najboljeg druga, DJ Nemanju Ivanovića poznatijeg kao DJ Manya. Nemanja je preminuo u bolnici u Nemačkoj, 23. jula 2016. godine, posle teške i duge bolesti. Vladimir je često nastupao sa Nemanjom, a kada je saznao da se DJ bori protiv karcinoma, organizovao je humanitarne nastupe kako bi skupio novac za njegovo lečenje.

 

Komentari (1)

Колпортер

12.11.2018 17:16

Идеш по клубовима,глумиш клаберку,проводиш се и опијаш,уживаш и онда се кокнеш. И после туга ,депресија. ОД ЧЕГА БРЕ АААЛЛОООО! О немања да једеш јел !!!??? И исус да сиђе вама помоћи нема.