Šaban Šaulić, udes
Rajko Ristić/Alo/Printscreen
Šaban Šaulić, udes

Rajko Ristić/Alo/Printscreen

Šaban Šaulić, udes, Foto: Rajko Ristić/Alo/Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

OSTAVLJA JE SAMU! David pakuje stvari i odlazi! Ana ne može da se smiri: Ti si nezahvalni KONJ, kreten! Muka mi je više!

A KLELA SE DA NIČEG NIJE BILO! Isplivala fotka Suzane i Mikija tokom SE*SA u Zadruzi! Uhvatio je otpozadi, vukao za kosu, a ono što joj radi... (18+)

INTERNET SVE PAMTI! Nakon što je upoznala Harija, Megan je morala da obriše Instagram! Ovo su fotke koje je želela da SAKRIJE! (FOTO)

- U roku od tri nedelje tužiocu bi trebalo da stignu veštačenja brzine kretanja automobila, kao i rezultati analiza Leventove krvi na alkohol i drogu. Kvalifikacija krivičnog dela i kazna koja mu preti zavisiće pd toga koliko je promila alkohola imao u krvi, da li je pozitivan test na kanabis, kao i da li je vozio brzinom većom od dozvoljene - kaže izvor iz Nemačke upućen u slučaj.

Tužilac je najavio podizanje optužnice čim dobije ove izveštaje. Na zahtev tužioca vozač "mazde" je u februaru odveden u pritvor po hitnom postupku zbog opasnosti od bega. Međutim, Turčin je prošlog petka prijavio adresu prebivališta i on je pušten da se brani sa slobode.

On je Leventa video kada je izašao iz pritvora i došao do stana u kojem je prethodno živeo sa majkom.

- Ošišao se skoro na ćelavo i obrijao je bradu. Po komšiluku se priča da je plakao u pritvoru kada mu je majka bila u poseti i govorio da mu je žao zbog onoga što je učinio - kaže sagovornik.

Kako dodaje, Levent se u ulici družio sa dva brata Turčina, od kojih bi povremeno pozamljivao automobil i divljao po ulici, bez vozačke dozvole.

Levent ga je čak, dodaje, u više navrata pitao da li zna gde može da kupi vozačku dozvolu na crno. Kako dodaje, Levent je često konzumirao marihuanu i " na to je cela ulica smrdela".

Šaban i Mirsad

printscreen/facebook

Šaban i Mirsad, Foto: printscreen/facebook

Sagovornik se prisetio kobnog dana.

- Dolazila je policija u naš kraj, ali nisam pomišljao na Leventa. Međutim, kada sam pogledao fotografije sa lica mesta na vestima, shvatio sam da je to taj automobil. Prepoznao sam ga i po detalju na retrovizoru - kaže sagovornik.

Šabanova porodica nije podigla tužbu
Kako se saznaje, do javnog tužioca nije stigla privatna tužba od porodica nastradalih. Naime, na privatnu tužbu imaju pravo bračni partner, deca i roditelji. Ukoliko neko od njih podnese tužbu, sud će je prihvatiti.