SPREMNA JE DA UNIŠTI VRANJEŠA "Je*em li ti seme, ti si svoje završio", ŠOK pretnje Jelene Karleuše!

Skandal!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: printscreen

Jelena Karleuša nakon porno skandala, ponovo se oglasila otvorenim pismom koje je uputila Ognjenu Vranješu. Pismo prenosimo u celosti.

"Ti crve mali nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde. Ni u jednom klubu niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno!

 

Ti crve bolesni možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš, ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno crve to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!!!
Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom - džabe ti je!

Karleuša Vranješ
Karleuša Vranješ, Foto: printscreen

Po cenu mog života, po cenu da se razvedem a neću, po cenu da mi prete smrću - ti crve mali možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro kurči*a koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti, džabe si pretio da ćeš se zbog mene ubiti - ti crve meni ne možeš ništa!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

Duško Tošić je za tebe, crve mali neko kome ti nisi ni do kolena! Ni kao fudbaler niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pički*a željna slave koju nikad nećeš imati a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smejemo ti se sad zajedno crve! Smeju ti se svi!!!! Smeju ti se sve pevačiće a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te jeb*ti prvi muškarac koji naleti na tebe! Jeba*e te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to ni jedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je.em li ti zlo seme devijantno!

Ti si završio svoje", napisala je Karleuša.

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ, Foto: printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi