Soraja Vučelić
Printscreen/instagram
Soraja Vučelić

Printscreen/instagram

Soraja Vučelić, Foto: Printscreen/instagram
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

Pošto je na Instagramu uvećala i onako ogromne, silikonske grudi u ovom programu za obradu fotografija, pratioci su je pitali "gde joj je glava".

Sada se pitaju isto...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

Soraja je na društvenoj mreži objavila seriju slika iz Turske, gde boravi trenutno zbog nove plastične operacije, i pokazala duge, preduge noge, ogromne grudi, ali i da ne vodi računa o proporcijama, pošto je glava opet "izvisila", piše Mondo.

BONUS VIDEO:

Soraja je svoj izgled dovela so savršenstva tako da ne čudi što mnoge mlade devojke idu kod plastičnog hirurga baš sa slikom Vučelićeve, ali ono što takođe ne može da joj se oduzme jeste stil koji ima kada je oblačenje u pitanju.

Komentari (3)

Nada

11.04.2021 14:12

Sponzorusa, prostitutka i narko dilerka nezna vise sta ce sa sobom ! Dobro je sto je se Srbija resila i zabranila ulazak !

mare

11.04.2021 15:44

Aaaa da da da evo nije mi dobro sto tanjiraca pokazuje noge i grudi zovite doktora aaaaanije mi dobro aaaaaaa spasavajte me aaaa crkavam zbog kamenjarke

Someone

12.04.2021 16:39

Odvratno. Na šta ovo liči? Pa ovo nije žena, ovo je barbika, mada joj ne bih ni taj ,,epitet" pridala. Totalno izveštačena! Čak nije ni toliki problem što je do sada uradila 10000 plastičnih operacija (iako je to opasno pp zdravlje), već što ovo njoj ne stoji. Pa, žano, pogledaj se na šta ličiš! Zapitaj se malo. Istina je da svako ima svoj ukus, ali ja stvarno ne znam kako nekome može ovo da se sviđa...