Soraja Vučelić
Alo!/Vladimir Marković
Soraja Vučelić

Alo!/Vladimir Marković

Soraja Vučelić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

RAZVOD

Ne mislim da je sramota razvesti se. Sramota je biti u braku koji je loš za svakog člana porodice, za supružnike, a posebno za decu. Naravno da bi najbolje bilo da postoji kompromis, ali ukoliko ne postoji, treba se razvesti i niko ne treba da se stidi takve odluke.

GEJEVI I DECA

Mislim da svako ima pravo na svoj izbor i seksualno opredeljenje, kao i na to kakav život želi da živi i sa kim. Smatram da gej brakove treba podržati i dozvoliti, jer niko ne može zabraniti da se osobe istog pola vole, a pogotovo uticati na to da treba da kriju njihovu ljubav od sveta. Danas je hendikep ako ne prihvataš različitosti i boriš se protiv toga, jer to ne može da promeni bilo čiju prirodu i opredeljenje. Što se tiče dece, ne bih to komentarisala jer nisam razmišljala dublje na tu temu, pa bi površan komentar bio suvišan.

ABORTUS

Ne bih mogla da govorim o tome da li je abortus greh ili ne, jer nisam imala takvo iskustvo. Zbog toga i ne mogu da osuđujem nekoga i moj stav o tome je neutralan. Nikada ne možeš da znaš zašto se neko opredelio za takav korak.

Soraja Vučelić

Alo!/Vladimir Marković

Soraja Vučelić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

PSIHIJATAR

Naravno da nije sramota ići kod psihijatra. Sramota je biti rastrojen u problemima sa samim sobom, pun besa i izvan kontrole, a ne lečiti to na adekvatan način, već se iživljavati nad decom, porodicom, prijateljima... Smatram da svako zdravo biće može da proceni da li je u stanju da samo prevaziđe psihičke probleme ako su bezazleni, a ukoliko nisu, smatram da treba da potraži pomoć psihijatra.

MARIHUANA

Nemam neki poseban stav o tome. Čim nije legalno, očigledno da nije dobro. Što se mene tiče, ne smeta mi ako bi je legalizovali, ali ja ipak nisam za to.

EUTANAZIJA

Obično se tu pitaju roditelji ili najbliža rodbina, a ja nisam adekvatna da komentarišem na tu temu.

Soraja Vučelić

Alo!/Vladimir Marković

Soraja Vučelić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

SEKS NA EKS

Ne mislim uopšte o tome. Ko ga voli, neka ga upražnjava.

SMRT

Ne znam šta se dešava sa nama kada umremo, to treba pitati pojedine javne ličnosti. Postoji ono kada medijski umreš. Šalim se. Ne verujem u život posle smrti, jer je inače moj duh u mnogim telima. Šalim se, naravno.

SAMOUBISTVO

Samoubistvo je i kukavičluk i hrabrost. Sa jedne strane, treba ti zaista hrabrost da digneš ruku na sebe, da dođeš do tog stadijuma. To je više ludost nego hrabrost, a opet, najlakše je tako rešiti probleme nego se suočiti sa životom i problemima koje on nosi.

Komentari (2)

100jko

21.04.2018 19:41

Nemate pojma koliko mi je važno mišljenje osobe sa ilegalnim zanimanjem. Ja razumem da su za medije interesantnije ovakve spodobe od uspesnih studenata i sportista, ali imajte bar malo meru.