Sonja Vuksanović
Rajko Ristić/Alo!
Sonja Vuksanović

Rajko Ristić/Alo!

Sonja Vuksanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Bivša žena Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, navodno je prijavljivala komunalnoj policiji prvog komšiju, Žiku Jakšića, zbog buke i to nekoliko puta za redom - saznaju mediji.

Nakon što se pre tri godine razvela od folkera, Sonja se sa Voždovca preselila na Bežanijsku kosu, tik pored manje zgrade u kojoj živi producent "Granda" i autor emisije "Nikad nije kasno". U objektu u kojem Žika stanuje, nekretninu ima i njegov sin iz prvog braka, kao i menadžer Aleksandre Prijović anijel Blažić Blaško.

Sonja ipak nije želela da komentariše prvog komšiju:

- Ne bih da komentarišem umišljenog Hjua Hefnera, koji ima ozbiljan problem sa alkoholom i krizom srednjih godina - bila je izričita Sonja.

Pročitajte još

Komentari (4)

Nada

07.11.2020 13:00

To je to sto ti sa televizije i navodno javne licnosti mogu sve da rade zbog takvih i slicnih njemu imamo problem ozbiljan sa Korona virusom ! Zika je inace alkos i vidi mu se to¨po nadulim podocnjacima . Prijavire neodgovorne gradjane pa makar to bile i dobre komsije - moj je moto !

BlueBoy

07.11.2020 14:07

Naravoučenije: Kad pravš žurku zovi i komšije! ;)

ivo

07.11.2020 15:09

Radis li ti Sonja ista u zivotu sem sto se udajes i cinkaris.? Poznata si samo po tome sto si bila Zeljkova zena a kasnije Luksova navodno supruga. Zlo od zene.Sto dalje od nje.

prodonat

09.11.2020 13:16

@ivo - Kakve veze ima prijavljivanje buke sa tim šta ko radi u životu? Bože me sačuvaj!!!