Goca Tržan
Masanori Jošida/Alo!
Goca Tržan

printscreen

Goca Tržan, Foto: printscreen

Goca je na našoj estradnoj sceni dobro prepoznatljivo ime. Pre nego što je otpočela solo karijeru, ona je bila članica grupe Tap 011 sa Ivanom Peters, ali ono što malo ljudi danas pamti je da je Goca svoju karijeru otpočela u grupi Distorzija 1994. godine.

Na snimanju predstave tj. mjuzikla “Kosa” upoznala je Mirka Vukomanovića i Gorana Stefanovića, producente grupe Tapiri, koji su je pozvali da bude njihova pevačica. Zajedno sa Ivanom Pavlović, sada Peters, pevala je prateće vokale što se svidelo tadašnjem menadžeru grupe Ganetu Pecikozi, što je dovelo do nastanka grupe Tap 011.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon odlaska iz grupe, nastavila je samostalnu karijeru. Prvi samostalni album je izdala 1999. godine pod naslovom “U niskom letu”.

Goca Tržan

Masanori Jošida/Alo!

Goca Tržan, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Goca je tada izgledala dosta drugačije, s obzirom da je bila brineta i imala šiške, dok je sada prepoznatljiva kao plavuša.

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Sloba Radanović KONAČNO pokazao devojku! Njenom slikom zgrozio region! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:50 - 08.08.2019. 11:55 Nije mogao da se suzdrži. Sloba Radanović, Foto: E stock Sloba Radanović, nedavno je otkrio da je ponovo zaljubljen, ali devojku još nije pokazao u medijima. Naime, Radanović ne voli da eksponira svoju izabranicu javno, ali ipak je odgovorio na jednu prozivku na Instagramu i pokazao svoju "devojku"!