Ljuba i David
printscreen
Ljuba i David, Foto: printscreen

Nedavno je odjeknula vest u medijima da su Ana Korać i David Dragojević raskinuli.

Ana Korać je poručila da je oobrisala sve zajedničke fotografije, pa čak i njegov broj telefona, te da više nemaju nikakav kontakt. Iako je želela da ostanu u dobrim odnosima, drugarica joj je poslala dopisivanje sa Davidom koje ju je razočaralo, pa je rešila da skroz prekinu komunikaciju.

Ljubu Pantović je prokomentarisala ovu situaciju. Podsetimo, David je bio u vezi sa njenom ćerkom, Aleksandrom Subotić, kad je stupio u vezu sa Anom. Ljuba nikada nije krila da je podržavala njihovu odluku da stupe u vezu jer je želela da se David odvoji od njene ćerke.

Bivša rijaliti učesnica i fitnes instruktorka ne krije da nije iznenađena.

Kako komentarišeš raskid Ane i Davida?

- To su toliko dve nebitne osobe u mom životu da ja ne znam šta bih komentarisala. Ona je poslužila za šta je trebalo, šljam sa šljamom, da se odvoji od mog deteta. Misija je uspela, tako da daleko im lepa kuća.

Da li si očekivala da će njihova veza pući, s obzirom na to da su bili i vereni?

- Ja sam to rekla još u "Zadruzi". Oni bi d*pe dali za medije, makar se napisalo i loše. Oni zovu i mole novinare za tekst.

Misliš da su bili u vezi samo zbog medija?

- Ana svoj posao ne može da promoviše, jer se za taj posao koliko ja znam, ide u zatvor. On kao prevarant isto ne može da radi ništa. Striper iz kluba, a pod velikim znakom pitanja je šta je radio sa muškarcima po Americi. Setimo se njihovog pokušaja prevare sa autom i nagradnom igrom... Kako oni da se promovišu? Čime? Ko su ti ljudi?

Spekulisalo se da je raskid dogovoren samo kao priča kako bi jedno od njih dvoje ušlo u rijaliti. Šta misliš da li ima istine u tome?

- Da, s obzirom na to da žive lažne živote. Kod njih su sve opcije otvorene, pošto nemaju hleba da jedu i sve stvari su im falš. Čak se njihove fotografije nalaze i na međunarodnim sajtovima koji prikazuju "poznate" koji nose fejk satove, fejk tašne... Tako da ti ljudi koji nemaju hleba da jedu jedino im preostaje da grebu da uđu u neki rijaliti i da uzmu neku paricu.

Ukoliko su zaista raskinuli, da li će doći do pomirenja?

- Ne znam, moguće da dotična muška persona bude plaćena kao kerovođa ili tako nešto. On je to i služio, da šeta kera, a drugi su odrađivali posao verenika - rekla je Ljuba, prenosi Srbija Danas.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

ceca

04.02.2021 00:28

O kome to prica jadna, sta je njen zivot i sta je to ona uradila *dobro*za svoju decu? Koga je ona uvukla u trougao, pored supruga, i ko je to bio? Žena bi trebala da cuti i nikad ne progovori, upropastili je mnogo sto sta i to najrodjenijima...

Aca

04.02.2021 13:03

Bolje ti je da cutis i zacepis jer smo dovoljno slusali i gledali o vama i sta ste iznosili! Ti ces nekome nesto da kazes ...cerka ti bila sa deckom koji je ozenjen pritom se udala zbog love jer je matrijalista za coveka koji moze otac da joj bude!