Sloba i Kija
Instagram
Sloba i Kija

Instagram

Sloba i Kija, Foto: Instagram

* Kija Kockar je pobedila u Zadruzi 2, gde je ušla kada ju je tadašnji suprug Slobodan Radanović u pomenutom rijalitiju javno prevario sa Lunom Đogani

* Ušla je u muzičke vode i razvela se od Radanovića

* Poslednjih dana kruži priča da su se pomirili

Kristina Kija Kockar objavila je prepisku sa nepoznatom osobom koja joj je prenela informaciju da je neko govorio o njoj i Slobi, njenom bivšem suprugu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovo je bila jedinstvena prilika za javnost da vidi kako to izgleda, te kako ona reaguje na nešto što je mislila da se odavno završilo. Nepoznata osoba Kiji je prenela da je "rečeno dosta o njoj i Slobi".

"Ali mrtav ozbiljan kaže da si se zaklela da ćeš samo Slobino dete da rodiš. Mislim da nije trebalo datko da te izda", glasi poruka.

Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar

E-Stock

Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar, Foto: E-Stock

Kija se samo nasmejala i upitala - šta?

Uz prepisku poručila je sarkastično "samo Slobino ili ničije! Je l ste čuli", pa i nasmejala mnoge.

Kija Kockar

Screenshot Instagram

Kija Kockar, Foto: Screenshot Instagram

Podsetimo, Kija Kockar i Sloba Radanović godinama su bili zajedno. Venčali su se, ali i razveli zbog pevačeve javne prevare.

Sloba je Kiju prevario pred milionima u prvoj sezoni "Zadruge" sa Lunom Đogani. Pevačica je u Belu kuću ušla nešto kasnije, pa je pobrala sve simpatije publike i izašla kao pobednica. Kija i Sloba malo nakon rijalitija razveli su se u Zrenjaninu.

Kijin bivši NEPREPOZNATLJIV, postao je bucko! Život bez Kockareve mu IZUZETNO PRIJA! (FOTO)

AUTOR: B.Z./D.R. DATUM I VREME: 05.08.2019. 14:14 Totalno se zapustio! Andrija Lazović, Foto: Alo!/Dejan Briza Andrija Lazović, Kijin bivši dečko, se već dugo ne oglašava, a među poslednjim informacijama o njemu je ta da ima novu devojku i da je srećno zaljubljen.

Pogledajte BONUS video:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima