Danijela Todoriković
Promo
Danijela Todoriković

Promo

Foto: Promo

Danijela Todoriković (40) iz Zaječara pojavila se u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“ i svojim raskošnim glasom oduševila kako članove žirija, tako i publiku u studiju TV „Grand“. No ono što je privuklo pažnju svih jeste njena životna priča.

PROČITAJTE JOŠ:

Danijela je otkrila da je život nije mazio i pozdravila sina Nemanju, koji nije mogao da joj pruži podršku u studiju jer se leči od narkomanije. U svojoj ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“, Danijela je odlučila da otvori dušu i ispriča sa čime se borila tokom njegovog lečenja, kao i da je njen sin počeo da se drogira sa 11 života.

- Teško mi je da o tome pričam, ali želim da skrenem pažnju drugim roditeljima da povedu računa o svojoj deci, da ih ne zapostave i ispuste. Da uvek znaju gde su, sa kim su i šta rade - započinje tužnim glasom svoju ispovest Danijela Todoriković.

- Moj sin je sa 11 godina dospeo u loše društvo, a ja to tada nisam videla. Sve se dogodilo munjevitom brzinom, nisam stigla da reagujem na vreme. Na početku petog razreda je počeo da koristi psihoaktivne supstance. Tonuo je sve dublje, a ja nisam mogla da mu pomognem - kaže Danijela i otkriva sa čime se sve borila.

Danijela Todoriković

Promo

Foto: Promo

- Bilo je zaista užasno. Kada bi došao kući, ne bi me prepoznao, doživljavao bi me kao neprijatelja. Trpela sam od njega razne stvari! Zlostavljao me je fizički i psihički, bilo je tu udaraca… Ali sam sve to podnela jer sam majka… Majka koja je samo želela da pomogne svom detetu i iščupa ga iz kandži droge - kaže Danijela za „Alo!“.

Todorikovićeva iz prvog braka ima sina Nemanju (18) i Stefana (16), dok je u drugom braku dobila Marka, koji sada ima 12 godina. Kako nam je otkrila, za sve ove godine koliko se Nemanja bori sa narkomanijom od prvog muža nikada nije dobila podršku.

- Njega ne zanimaju naša deca. Kad god bih ga pozvala da mu kažem da je Nemanja u ozbiljnoj nevolji, on nije želeo da čuje za to ili mi se jednostavno nije javljao. Alimentaciju mi je poslednji put uplatio 2009. dok je radio u državnoj firmi i od tada nisam dobila nikakvu pomoć od njega. Živela sam od socijalne pomoći - ispričala je pevačica za „Alo!“.

- Nemanja se leči gotovo godinu dana. Lekari iz Zaječara su nam dali uput za lečenje u bolnici u Beogradu, u Palmotićevoj, i ja ga stalno dovodim na terapiju jer nemamo uslove da konstantno bude u bolnici. Nadam se da će mu biti bolje, ali strahujem za njegovo psihičko zdravlje kada bude prestao sa terapijom. Bojim se da se ne vrati u te vode - rekla je Danijela za „Alo!“.

Danijela Todoriković

Promo

Foto: Promo

Doživeo epi napad, jedva preživeo!

Kada je počeo sa terapijom u bolnici, Nemanja je paralelno uzeo drogu, što ja ugrozilo njegovo zdravlje.

- Uzimao je tablete koje mu je prepisao lekar, a paralelno je koristio psihoaktivne supstance. Tada mu je naglo pozlilo, doživeo je epileptični napad i umalo umro. Jedva su ga spasli - otkrila je ona.

Želim duet sa Pejovićem

Na pitanje sa kojim bi pevačem volela da snimi pesmu, Danijela kaže:

- To su za mene neki daleki snovi, ali kada me već pitate, mnogo bih volela da to bude Aco Pejović. Odličan je pevač, a deluje mi kao veoma dobar čovek.

BONUS VIDEO

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...