Boki 13
Printscreen
Boki 13

Printscreen

 Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, na snimku koji će biti korišćen u istrazi protiv Bokija čuje se kako muškarac koji daje novac kaže: "Nisam ja seljak da šaljem evre u crnoj kesi".

Potom se vidi ženska ruka nalakirana crvenoj bojom koja broji novčanice i ređa ih u tašnicu. To je jedna od ključnih dokaza protiv Bojana.

Boki 13, koji je uhapšen, kao i njegov prijatelj Zoran Mileski, sumnjiče se da su od biznismena Jordana Orce Kamčeva, koji je pod istragom tužilaštva, tražili osam miliona evra kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbedili da se postupak protiv njega obustavi.

"Bokiju se na teret stavlja i pranje para, tj. da je novac koji je iznudio ubacio u legalne tokove kupovinom skupocene garderobe i umetničkih dela, kao i kroz putovanja", preneli su mediji.

Boki 13

Printscreen

Foto: Printscreen

Posle saslušanja, sud je Jovanovskom i Mileskom odredio pritvor do 30 dana.

"Jovanovski je smešten u "haškom odeljenju" zatvora u Skoplju. Iako mnogi misle da je reč o luksuznom odeljenju ovog pritvora, istina je drugačija. Ako je napolju 30 stepeni, u ćeliji je 40, jer je izolacija loša. To su prostorije kojima je neophodna rekonstrukcija", rekli su iz zatvora i objasnili da je bezbednosna procena bila takva da Jovanovski treba da bude izdvojen.

"Ćeliju deli sa jednim pritvorenikom. Nije praksa da bilo ko bude sam", objasnili su.

Pokojna Divna Karleuša je imala hit singl sa pevačem koji je završio u zatvoru!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 07.08.2019. 16:20 - 07.08.2019. 16:31 Da li se sećate?! Divna Karleuša, Foto: Rajko Ristić/Alo! Divna Karleuša preminula je 3. marta ove godine od posledica opake bolesti, a novinarka se mesecima unazad borila, uz svesrdnu podršku svoje ćerke, popularne pevačice Jelene Karleuše.

BONUS VIDEO:

David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom