JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU ŠOK PRIČA Ivana Gavrilovića: Država je želela da me LIKVIDIRA! Marija Milošević se umešala u sve, evo kako sam preživeo

Progovorio o mračnim devedesetim godinama.

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Popularni pevač devedesetih Ivan Gavrilović, bio je jedan od ljudi čije je uklanjanje zahtevano iz vrha države.

 

Nekadašnji moćnici iz devedesetih godina prošlog veka do tančina su razradili sisteme i metode „operativne obrade“, praćenja, prisluškivanja, snimanja i na kraju hapšenja ili likvidacija i tako uklanjali nepodobne koji su predstavljali pretnju za tadašnji režim. Koliko su bili spremni da idu daleko, pokazuje da se na monstruoznoj listi, u koju je Kurir imao uvid, našlo više od 80 ljudi, a među brojnim političarima i javnim ličnostima, našao se i pevač Ivan Gavrilović, koji je svojevremeno bio u vezi s Marijom Milošević, ćerkom tadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića.

 

Lude devedesete

- Devedesete godine bile su veoma opasne i promenile su mi život. Našao sam se na mestu na kome nije trebalo da budem. Godine prolaze, neko veruje, neko ne veruje, ali je važno da mi je glava na ramenima i za to mogu samo da zahvalim bogu, ali vreme je zaista bilo opasno - priča Gavrilović i dodaje:

Marija Milošević
Marija Milošević, Foto: Printscreen

- U to vreme nisam osećao nikakvu opasnost, putovao sam po svetu, više sam bio u inostranstvu i avionu nego ovde. Išao sam u Ameriku, Australiju, Afriku, ceo Zapad sam obišao. Nisam tražio ništa, nikakav novac, nije mi ništa bilo potrebno da budem popularniji, a desila se i ta zaljubljenost i veza sa Marijom. Verovatno je to bilo sumnjivo, a kasnije sam trpeo razne pritiske i imao probleme, pa sam morao i da prekinem karijeru.

Gavrilović navodi da su neretko pokušavali da ga ispitaju kroz sasvim uobičajene razgovore.

 

- Pitaju me „kako je preko, putuješ“, ja im kažem „lepo je“. Šta sam znao, klinac od 23 godine, politika me nije zanimala. Verovatno je neko procenio, ko je ovaj mali, ofarban u plavo, putuje u inostranstvo, možda su mislili da sam neki špijun. Nisam mislio da mogu bilo koga da ugrozim. Meni je krivo što mi neko nije rekao „beži, mali, nije ti ovde mesto, to je ćerka predsednika, najlepši si na estradi, lepo pevaš, imaš zelene okice, ajde se skloni“. I ja bih otišao i ne bih je nikad pozvao, moja priča može da bude nauk generacijama - otkrio nam je pevač.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi