Sloba Radanović
Printscreen Youtube/Pink
Sloba Radanović

Printscreen Youtube/Pink

Foto: Printscreen Youtube/Pink

PROČITAJTE JOŠ:

U prilog tome govore i paparaco fotografije i snimci mladog pevača, kojeg smo danas poslepodne uhvatili kako izlazi iz zgrade na Košutnjaku, u kojoj godinama živi Anabela.

Sloba Radanović

Printscreen Youtube/Pink

Foto: Printscreen Youtube/Pink

Nakon što je obišao luksuzni penthaus koji planira da kupi, a koji se prostire na čak 160 kvadratnih metara, Sloba je izašao iz zgrade, kratko se zadržao na ulici, gde je proćaskao s poznanikom kojeg je po izlasku iz zgrade sreo, a potom se odvezao u nepoznatom pravcu.

Inače, Slobi je za oko zapao dupleks s prelepim pogledom na Košutnjak, prostire se čak na 160 kvadrata, a vrednost nekretnine procenjuje se na vrtoglavih 250.000 evra!

Naša saznanja potvrdio je i izvor blizak Radanoviću.

"On već godinama u Beogradu živi kao podstanar, muka mu je više da plaća kiriju, traži stan, seli se iz jednog u drugi deo grada, pa je rešio da se konačno skući, kad je već trenutno u mogućnosti. Sloba mesecima unazad traži veliki, prostrani stan koji bi zadovoljio sve njegove kriterijume, a sada je takav, izgleda, konačno našao, i to tik do Anabele. Iskreno, svima nam je bilo malo čudno što je zapeo da stan kupi baš tu, ali dobro... I on nam je sam rekao da se ne opterećuje što će mu prva komšinica biti Anabela, da ga to ne interesuje, da nema problem s tim, već da mu je važno da stan bude po njegovoj meri i da mu cena odgovara."

Sloba Radanović

Alo!/Masanori Josida

Foto: Alo!/Masanori Josida

Ostaje da vidimo da li će Sloba zaista uskoro odrešiti kesu, ali i kako će Anabela reagovati kada bude saznala ko će joj se doseliti u komšiluk.

BONUS VIDEO

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!