zadruga 3
printscreen
Dragana Mitar

promo

Foto: promo

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, starleta i njen ljubavnik su pre nekoliko nedelja započeli romansu uprkos tome što su oboje u braku, a Edova supruga ostavila ga je kada je saznala za njegovu vezu sa Draganom. Zbog toga, produkcija „Zadruge“ rešila je da, osim Dragane i Eda, u rijaliti uvede i njegovu suprugu kako bi pomrsila konce novopečenom paru, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

- Kada je Dragana bila u drugoj sezoni „Zadruge“, publika je sa posebnim interesovanjem pratila njen ljubavi život. Osim što je sama priznala da je supruga Sinišu varala sa bivšim zadrugarom Pavlom Jovanovićem, Dragana je priznala i da je ljubavnika varala sa Edom iz Novog Pazara, koji je u „Zadruzi“ postao popularan pod nadimkom Torta - kaže naš izvor i objašnjava da su producenti rijalitija zbog toga rešili da ubace Draganu i Eda, ali i njegovu zakonitu suprugu.

- Njihova priča podseća na ljubavni trougao koji je potresao prvu sezonu „Zadruge“. Plan produkcije je da najpre ubaci Eda, a potom Draganu i na kraju suprugu njenog ljubavnika. Svakako će to biti interesantno ljudima, jer Draganin ljubavnik još nije zvanično razveden - rekao je izvor „Alo!“, dok je naša saznanja potvrdila je bivša zadrugarka, koja, kako kaže, samo čeka da stavi potpis na svoj razvod, pa da uđe u rijaliti.

Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, 

- Tačno je da smo Edo i ja zajedno. Uživamo, lepo nam je, pa ćemo videti kako će ići. Njegova žena je saznala za nas, pa ga je napustila pre tri nedelje. Šta da se radi?- rekla je kroz smeh za „Alo!“ Dragana Mitar, koja je planira da se krajem novembra razvede od Siniše Dragutinovića.

- Imamo zakazano ročište za 21. novembar i jedva čekam da se i papirološki razvedem i budem i zvanično slobodna žena, iako to jesam i sada. Edo će ući u „Zadrugu“ pre mene, a ja ću mi se pridružiti kada se razvedem. U tom periodu planiram i da proslavim rođendan sina Jovana, a onda ću ući u rijaliti i svima pomrsiti konce - kaže Dragana. Na pitanje da li se plaši eventualnog ulaska i Edove žene u „Zadrugu 3“, Dragana kaže da je spremna za sve izazove.

- Čula sam da postoji i ta opcija, ali sam spremna kao zapeta puška - kaže kroz smeh i dodaje kroz šalu:
- Razvela sam tolike brakove, a kada se sama budem razvela, igra će moći da počne - kaže Dragana i dodaje da će pravi šou u rijalitiju početi tek od kraja novembra. 

Siniša Dragutinović, Dragana Mitar

Printscreen

Foto: Printscreen

Mitrovu muž izbacio iz stana!

Siniša Dragutinović, još aktuelni suprug Dragane Mitar, izbacio je letos bivšu zadrugarku iz porodičnog stana u kojem je živela sa njihovim sinom Jovanom. Siniša je pre nekoliko meseci iskoristio priliku dok je Dragana bila na moru, pa je spakovao njene i detetove stvari, a nakon što je promenio bravu na vratima, stvari je u džakovima ostavio ispred vrata.

- Hoće li iko zaustaviti ovog monstruma pre nego me ubije, pošto je moje i Jovanove stvari izbacio na ulicu, kao i dečje igračke, verovali ili ne! I uselio bivšu ženu u stan, a dete i ja možemo na ulicu! I dalje preti i meni i novinarima koji pišu o tome! - napisala je tada Dragana.

BONUS VIDEO

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!