Đole I Vesna Đogani
Instagram/djoganivesna
Đole I Vesna Đogani

Instagram/djoganivesna

Đole I Vesna Đogani, Foto: Instagram/djoganivesna

Vesna i Đole Đogani medijski se ne eksponiraju kao ostali članovi njihove porodice koji su uglavnom u rijalitiju. I u ovom trenu dva člana njihove familije žive pred kamerama, Luna u "Zadruzi", a Baki B3 u "Parovima". Samo ona i Đole nikad nisu bili u rijalitiju.

"I dalje se svakodnevno borim sa predrasudama jer mene ljudi ne poznaju. Poznaju njega i njegovu reč, a onda me upoznaju i oduševe se što sam pristojna, vaspitana i pristupačna devojka."

Ipak pevate o rijalitiju?

"Đole i ja smo seli i rekli „čekaj, cela familija nam je u rijalitiju, daj nešto na tu foru da opevamo”. Tako je nastala naša nova pesma. Nas dvoje smo druga priča, radimo vredno ono što najbolje znamo i često putujemo na nastupe, rijaliti nije naša sfera interesovanja. Mi vodimo uredan život i živimo kvalitetno, a to je konstanta, ne nešto što se menja. Živimo u lepom kraju i letujemo godinama u istom hotelu, to možda nije svojstveno članovima naše familije koja nastupa u rijalitiju."

PROČITAJTE JOŠ:

Imaš li kućne pomoćnice?

"Nemam dadilje, kuvarice i kućne pomoćnice, nemam nikakvu pomoć jer stižem sve sama. Vremenom sam shvatila da mi smeta kada mi se tu neko mota po kući. Zapravo, sve je to stvar rutine, samo su nas starije drugarice i sestre plašile da je to nešto teško, a to su zablude. Zapravo ti si se odlučio na odgovornost braka i odgajanja dece, a i Đole mi pomogne."

Koja su njegova zaduženja?

"Voli da donosi sa pijace voće i povrće, ide u kupovinu, kada nastane lom, a to se uvek nagomila papira i igračaka, sve to složi. Ja to nikada ne bih mogla, niti imam živaca."

Konsultujete li se oko oblačenja?

"On odlučuje sam, a ja se konsultujem sa njim. Imamo jedan način života koji zahteva drugačije oblačenje privatno, kada smo na putu, od onoga na sceni."

Vesna Đogani

printscreen

Vesna Đogani, Foto: printscreen

Kada si počela da pevaš, verujemo da je popularnost bila ono što te je guralo napred, šta ta danas motiviše?

"I dalje imam isti taj adrenalin, mene je Đole jako pametno sačuvao od svih tih lažnih stvari koje se dešavaju u ovom poslu. Zaštićena sam i zato se nisam potrošila."

Kako se snalazite s mališanima kada ste na putu?

"Dok je njegova mama bila živa, ona je pazila našeg sina, sada njegova sestra čuva našu decu. Mislim da je to dobro jer je u okviru familije. Kada nismo tu za vikend, deca su kod nje i to je lakše, porodica je stub svega."

Komentari (8)

nada

06.10.2018 19:20

Jedini normalni od Djoganijevih - bravo !!!!!!!!!!!

Maki

06.10.2018 19:25

Ako ima nešto kvalitetno i bez greške u familiji Djogaj, to je baš taj stav, ponašanje i način života Hamita Djogaja, zvanog Djole Djogani, jer je to njegovo umetničko ime, brend koji je zaštitio i koji je nesebično darivao familiji, da ga čuva, promoviše, neguje i što je najvažnije - ne bruka! Ali ovi mladji izdanci iz familije ne haju za njegov trud, ne obaziru se na njegovo slavno ime i gaze, prljaju i vredjaju njegov brend! Prvenstveno Luna Djogani (ona je Fanki Dži dete!), šmizla jedna!

Nele

06.10.2018 19:56

Jebote Vesna jrsi sve zagladila kao da ti ruze cvetaju! U stvari nemas pare da se bahatis, pa ,,govno,, umota u celofan! Neko prica na sav glass a neko krije ko macka govno! Secamo se tvojih ranih radova kanda si pocela hodati sa ozenjenim Djoletom! Ne pravi famu gde je nema!

Dara

06.10.2018 20:01

Pokri se usima, ista si Luna.

Tae

06.10.2018 20:03

Sto ne mogu kora na rende i supe na visljusku! Nije sve kod trebe i Djoleta djbl-labl, vec bolje krijete! U sred Amidzi soua zestoko nesto si opsovala, znaci ni kulturna bas nisi! Necemo siriti pricu, ajd bezgresnaVykij zdravo!

x

06.10.2018 21:58

Źeno nemoj da izazivaš sudbinu hvalisanjem o kvalitetnom životu,a i kvalitetan život nekad nema veze sa novcem kako ti misliš.

Nena

06.10.2018 23:01

Retko nesimpaticna zena

srđan

10.10.2018 11:33

To i jeste tako, Vesna je u pravu! Koliko su se Raza i Ljulja obrukale, tesko da se mogu oprati.