Nataša Bekvalac
Nenad Vujanović/Alo!
Nataša Bekvalac

E-stock/ Caslav Vukojicic

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

Atraktivna Nataša Bekvalac Noć veštica provela je u gej klubu, okružena gej populacijom, za čija prava se zalaže, a prisutne je oduševila kada su ugledali njenu lentu na kojoj je pisalo “ljubav je ljubav”.

Pevačica je došla u pratnji prijatelja, a kada su je upitali da li je za nekog od partnera koje je volela pomislila da je homoseksualac, kao iz topa je kroz osmeh priznala:

- Jeste, to sam pomislila za svakog partnera!

PROČITAJTE JOŠ:

Nataša se za Noć veštica nije kostimirala, pojavila se sa plavom perikom, a preko elegantnog belog odela ponela je natpis u duginim bojama. Na pitanje zašto je odabrala baš tekst “ljubav je ljubav” i belo odelo pevačica je poručila:

- Mislim da tu ne treba objašnjenje, tako je jasno. Treba samo da pogledate. A belo odelo je zato što je čisto i zato što sluti na slobodu. Ljubav i sloboda je ono što ja podržavam i za šta ću se uvek boriti. Nisam razočarana u ljubav - rekla je atraktivna plavuša.

Bekvalčeva je priznala i da joj se neretko desi da joj se udvaraju žene, ali i da joj njihova energija prija, te da joj to ne smeta.

- Na dnevnom nivou doživljavam udvaranja, ali ne ta udvaranja u smislu nečega što ti nije okej. Doživljavam komplimente i neku lepu energiju i ne mogu da je nazovem udvaranjem, ali mogu da je nazovem energijom koja mi prija - poručila je pevačica i dodala da se u poslednje vreme posvetila pripremama za predstojeći koncert u Areni.

- Pripreme su u toku i to je zaista jedan proces u kojem uživam i koji je jako stresan. Način na kojem radim je jako zahtevan i nadam se da će publika to sve primetiti 14. februara - zaključila je Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac

Dejan Briza/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Dejan Briza/Alo!

BONUS VIDEO:

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!