Mira Škorić i Kristina Kija Kocar
Alo!
Mira Škorić

Nenad Vujanović/Alo!

Mira Škorić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Mira Škorić ovih dana je veoma vredna. Pored toga što je izbacila singl, pevačica nastupa, a u nastavku otkriva svoje planove, kao i šta misli o novopečenim pevačicama.

– Ja trenutno samo nastupam i padam u nesvest od nastupa. Izbacila sam singl, kreće promocija na jesen. Još jedna pesma i mnogo nastupa.

Koja tvoje pesme ti nikada nisu dosadile da ih pevaš?

– Volim "Strah od ljubavi", "Manastir", "Ista nam je tuga"… Obožavam pesme koje su manji hitovi, publika odlično reaguje na te pesme. Nekada zaboravim i strofe starih pesama.

Vreme je dueta. Da li ćemo tebe uskoro ponovo videte u duetu sa nekim?

– Snimala sam duete sa najboljima. Sada je to trend, a ja se ne prilagođavam trendovima.

Da li to znači da ti se ne dopada ono što snima Rasta i ostali?

– Ne ne, cenim to što radi Rasta I naši mladi reperi. Đus je moj drug, vidite koliko godina traje. Ja sam dosledna sebi. Ne bih sebe mogla da zamislim da repujem.

Mira Škorić

Rajko Ristić/Alo!

Mira Škorić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Učešćem u format TLZP po ko zna koji put si dokazala da odlično imitiraš. Ko ti je najinspirativniji za imitacije?

– Zorica Brunclik mi je bila najinspriativnija, imala sam ideju da Kemiš bude na sceni sa mnom, ali u prethodnim sezonama TLZP već je bio gost.

Da li postoji pesme koju si odbila a kasnije je postala veliki hit?

– Odbila sam "Kukavicu", Vesna Zmijanac je takođe odbila "Kukavicu". Svejedno, ja je svakako pevam. Najviše volim da pevam pesme svoje kume Ane Bekute.

Tvoja ćerka se ne petlja u estradne vode i zanimaju je neke druge stvari. Kako si uspela da je usmeriš na pravi put?

– Uspešno je završila četvrtu godinu fakulteta Medicine. Ona je devojka koja živi svoj svet. Dok je bila manja uspevala sam da je prevarim za neko slikanje. Ja ne zameram ostaloj deci. Ima talentovane dece. Ćerka Mileta Kitića, Anastasija…Moja ćerka zna tri moje pesme od trideset godina karijere. Ona obožava Strah od ljubavi.

Danas nema ko ne snima pesme. Kako na to gledaš?

– Ja ne mogu sve da nazovem koleginicama. Zna se i u vašem poslu da je najteže opstati. Ovo danas što se dešava je džungla. Savez udruženja mora hitno da reaguje. Ne treba sve svrstavati u isti koš. Sramota me je da mi neko kaže da je rijaliti zvezda tvoja koleginica. Kako može da bude moja koleginica?

Evo, Kristina Kija Kockar je postala pevačica. Šta kažeš na to?

– Ja mislim da je to previše. Mislim da bi bilo mnogo lepše da se poruka iz rijalitija poslala za bolesnu decu. Ali narod bira ono što će da gleda. Ali te instant slave i to…

I ti si svojevremeno bila učesnica rijalitija…

– Ja sam bila u "VIP Velikom bratu" i u "Parovima" kao gost iznenađenja nekoliko dana. Bolje je organizovati humanitarne koncerte nego rijaliti. Toliko je bolesne dece kojima je preko potrebna pomoć. Nekoliko koncerata mesečno, svako će doći da pomogne bolesnima. Ja sam više za to, nego glasati za nekog favorite rijalitija.

Da li si gledala "Zadrugu"?

– Kako da nisam, to je nemoguće ne gledati. Ja volim "Parove" i kako produkcija sve osmišljava. Ali ja samo kažem, previše je. Miljana Kulić mi je bila favorit u "Zadruzi", a u "Parovima" Mladen i Gastoz, oni su moji.

Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

Komentari (28)

mile

22.07.2018 16:02

tako je Miro...Srbijo sta si docekala..?!sramota i tuga..Kija moze biti samo pevaljka ,kratko......vecina je gluva...

oksimoron

22.07.2018 17:05

@mile - E moj Mile...izgleda da i Kija ima botove. Nije sporna ta jedna Kija, nego 230 minusa koje si dobio na nepravdi Boga, sto znaci da se cela Srbija deli na Kije i Lune, sto znaci da je vecina retardirana a ne gluva

Jana

22.07.2018 17:25

@mile - O Miro ja imam godina koliko i ti a ni jednu tvoju pesmu ne znam sto si ljubomorna na one koji rade a koji ti posao radis sto si umislila da si neko a u stvari si niko.

lora

22.07.2018 16:05

cuti Miro nrka su zivi i zdravi ,neka se snalazi ko kako zeli i moze . svakom neka bude dobro ! sta ti imas sKijom i protiv nje ?!

Daca

22.07.2018 16:14

Žena objasnila . Jednostavno ne mora nikome da se šlihta , ima integritet i to je to !

bgd

22.07.2018 18:22

@Daca - Ima integritet, ali juče hahahaha. Zaboravljena kafanska pevaljka. Na licu joj se vidi nezadovoljstvo i zavist. Uvek je ostavljala takav utisak. I nikada neće imati Kijinu harizmu, nikad. Sorry.

Čika Jova

22.07.2018 16:28

Bravo Miro! Radite godinama, neke od vas preko pola veka pa nemate ni pola skandala koliko ona za nekoliko meseci. Osim toga ona ni nezna da peva, a i ovu pesmu mogu i gori pevači od nje da otpevaju. Zato je tako i komponovana da bi ona mogla da je otpeva, to zna svako ko se imalo razume.

Ana

22.07.2018 16:53

@Čika Jova - Ona nema skandala?!Tada nisu postojale drustvene mreze,ali su to bile, javne' tajne.Gore su te starije od ovih novih sto puta.Sta mislite od koga su videle?

mila

22.07.2018 16:30

Uzivajte ljudi, na ovom svetu ima mesta za sve...malo se vise bavite sobom a manje drugima...zaboravite zavist i zlobu i svima ce biti lepo. Ako nemate sta lepo reci, bolje precutite. Love!!!

bgd

22.07.2018 16:31

A ko si ti Miro da bilo koga kritikuješ? Bila si i ostala osrednja pevačica. Pusti mlade devojke da pevaju i uživaju u popularnosti. Očigledno je da imaš nešto lično protiv Kije, čim ti ona smeta, a hvališ probisveta Gastoza. Kija je za njega misaona imenica.Tvoje vreme je prošlo.

Vuki

22.07.2018 16:36

Žena, ne podnosi poraz..

Gordana

22.07.2018 16:41

Miro da li si se ti odrekla honorara za ucesce u 2 rialitija zarad bolesne dece????

Jaca

22.07.2018 17:39

@Gordana - Bravo! Naravno da nije! Sad se setila bolesne dece...licemerno.

Dora

22.07.2018 16:43

Sve su rekla čim ti Miljana favorit,ludača kao i ti

Ana

22.07.2018 16:47

A koliko si dobila love za tih par Dana gostovanja?!Sto nisi dala u humanitarne svrhe?Svi ste vi isti.Moralno dno.

DEJAN

22.07.2018 16:49

ZA TEBE JE RIJALITI TU SE SNALAZIS NAJBOLJE....TEBE NIKO NE SLUSA..JEDINO TAKO MOZES DA ZARADIS NOVAC...SVE OSTALO JE PROSLOST

Viki

22.07.2018 16:52

Ova pljuje Kiju samo zato sto je Ceca podrzala. A ona je poznata po tome da nije sujetna i da uvek omladinu i pocetnike nesebicno podrzi. Znamo svi da Mira i ona nisu u dobrim odnosima posto se doticna pokazala kao neprijatelj a ne prijatelj Ceci, iako je ova ceo zivot pomagala i gurala u karijeri i zivotu. Tako da je Ceca "kriva" za ovu trenutnu hajku protiv Kije. Hahaha! Kristina nema sta da se brine posto ima podrsku najvece zvezde na Balkanu. A ako je Ceca podrzala znaci da vredi.

Gordana

22.07.2018 16:53

Imam osecaj da je Kristina kolateralna šteta...Ko god mrzi Cecu pljuje Kiju...

AA

22.07.2018 16:59

Auuu....sto pevacice zavide Kiji na uspehu....NA

Envy

22.07.2018 17:09

Ceca je njoj trn u oku. Ma šta trn, cepanica! Koga Ceki pohvali znajte da ce biti urnisan od strane sujetnih persona. Ako im je Kija toliko nebitna i bezveze, zasto su im puna usta nje? Zasto je gledaju, slusaju? Toliki je izbor kvalitetnih pevaca a i onih manje, pa izvolite. Ne citajte vesti o Kiji, ne gledajte njen spot, ne pratite je na drus. mrezama i lepo svima. Ma Kija im je kriva i sto Sunce izlazi i zalazi. Ljudi koji mrze i sami sebe a kamoli druge. Zavist je cudo.

???

22.07.2018 17:37

@Envy - Narodu se povraca od Kije jer je " tata " sa svojim nivinarcicima previse forsira. Doduse , ona je bila cedo njegove kompanije.

d

22.07.2018 18:12

@Envy - Sta uzdizete tu Decu kad je Mira nasa i dobra dusa,to svi znaju. A Kiju Ceca hvali u inat Luni, Sveti se devojcici podmuklo ko i uvek sto radi i cerka isto a Luna njih hvali.

pseudoscorpio

22.07.2018 17:39

Lepo je jedan covek na tv-u rekao " Кiju podrzavaju prevarene i frustrirane zene u Srbiji, sa sve Srpskom majkom koja je podrzava zdusno, a i sama razbucala tudj brak"

Next

22.07.2018 17:52

Odakle je ova sad izmilila posle 100 godina?! Dosla i ona po malo paznje preko Kijinih ledja. Ko je sledeci? Hajde "Alo" hocemo jos ovih da se smejemo! Nemojte nas izneveriti! Pa ovo je hit! Hahaha!

okidoki

22.07.2018 18:03

Vazi sto je bila "gost par dana" u rijalitiju. Bila je u VB od pocetka do kraja i borila se za nagradu. Bila je i u Parovima a odatle su je izbacili ubrzo posto je pretukla nekog ucesnika. Da li je tada apelovala da se ne glasa i da se salju poruke u humanitarne svrhe? Ceo zivot se slepala uz Cecu i kad je ova videla sa kim ima posla rekla joj je "prijatno-dovidjenja" i sad je nema nigde. Sve neki sa puterom na glavi se nasli da pridikuju i moralisu.

mala mina

22.07.2018 23:41

Ajde bre Miro, godinama se reklamiras preko rijalitija pevajuci na njihovim zurkama, npr. u Parovima, a i u studiju si im bila kuvana i pecena da se tamo reklamiras. Ljubomora vas je sve pojela.

milic

23.07.2018 17:15

Bivsa pevacica ne moze biti koleginica Kiji ona se dize s ti si Miro pala sa ovim komentarom uglibila si se ne vredjaj nikog nisi ti neko ko moze da sudi o drugima.

Dora

23.07.2018 17:37

Mira,bivša Cecina drugarica,bila u Velikom bratu skoro do kraja.Svo vreme rijalitija provela napolje ili na terasi pušeći