Milojko i Milijana
printscreen
Milojko i Milijana

printscreen

Milojko i Milijana , Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je izgledalo vaše poznanstvo?

"Među nama je prvo počelo druženje, viđanje, a sada je to već preraslo u ozbiljnu vezu", rekla je Milijana.

Kažu da se devojke zaljubljuju u starije muškarce iz dva razloga - zato što je preterano duhovit ili preterano bogat. Šta je tebe privuklo?

"Preterano je zgodan za svoje godine i preterano je dobar prema meni. On je meni pružio sve, a šta bi mogao neki mlađi, to ne znam."

Da li ti je motiv bio novac? Misliš li da on može da ti ostvari sve snove i da ti pruži ono o čemu si sanjala?

Milojko i Miljana

Facebook

Milojko i Miljana, Foto: Facebook

Kakav je Milojko u krevetu?

"Svi to pitaju kao da je Milojko operisan. Svi misle da mi imamo se*s svaki dan, a to nije tačno. Najnormalniji su nam odnosi. Mislim... Bez obzira na to što on ima 73 godine."

Šta si promenila u svom životu? Da li je Milojko uveo neke sankcije?

"Ne uvodi on meni nikakve sankcije u život. Ne brani mi da izlazim sa društvom. To što ja ne kačim na društvene mreže moje izlaske, to ne znači da ja nigde ne izlazim. Odem sa drugaricom na piće, sestrom. Idem u šoping i kupim nešto kad mi treba, izlazimo zajedno. Nikakva ograničenja. A ti, ćuti, kao nisi mi uveo sankcije", rekla je Milijana kada je čula kako Milojko negira ove navode.

Milojko, možeš li da priznaš da je to ipak tačno?

"Pa, dobro... tu sam ljubomoran. Poznavajući nju znam da to neće iskoristiti, zašto da ne i treba da ode! Mada, u većini slučajeva mi smo stalno zajedno. Ne znam da li se desi da sat ili dva budemo razdvojeni. Mi smo baš vezani."

Rekli ste da planirate decu u skorije vreme. Da li misliš da bi Milojko mogao da ti pomogne i bude desna ruka u svemu?

"Ne bih ja od njega ništa preterano ni tražila, ja imam obzira prema njemu. On ništa ni ne radi, nemamo posla po kući, mislim da bi on bio divan otac."

Tvoja mama je izjavila za dnevni list da je razočarana u tebe i celokupnu situaciju. Šta se trenutno dešava? Da li će doći na svadbu?

"Ne znam o tome ništa, a da li će doći na svadbu... Ne znam, iskreno."

Milojko i Miljana

Facebook

Milojko i Miljana, Foto: Facebook

Kažu da se devojke vezuju za starije muškarce zbog te očinske figure. Da li je to možda znak da ti u ranoj mladosti nisi imala oca koji te je podržavao i koji je bio tu za tebe?

"Ne znam, ja ne smatram to tako. To mi je nekako glupo kada kažu da su devojke sa starijim muškarcima, jer nisu imali pažnju oca. Ja to tako ne smatram, možda jeste."

Priča se da si odlučila da stupiš u vezu sa starijim muškarcem samo da bi dospela u javnost i da bi se eksponirala. Može li to biti istina?

"Ne, to je neko izvrnuo! To nije tačno! Znajući nju, ne - odgovorio je Milojko."

"Mogla sam da se slikam za magazin, mogla sam šta god", dodala je Milijana.

Kakve su tvoje ambicije u životu? Da li si promenila pravac, pogled na život? Šta bi volela da radiš?

"Ne studiram, ne zanima me to. Planiram da se zaposlim posle svadbe i da doprinesem našem ,,ogromnom" budžetu. Ja sam inače tehničar za zaštitu životne sredine, ali me to ne zanima. Radila bih u kafiću ili butiku, nebitno", rekla je kroz smeh Milijana.

Milojko i Miljana

Facebook

Milojko i Miljana, Foto: Facebook

Šta ćete uraditi ukoliko roditelji ne dođu na svadbu?

"Ništa nećemo uraditi, nisam čitala te izjave što je davala. Šta god i kako god, njihov problem."

"Oni su znali za nas. E sad, to što njih napadaju na ulici i to, smeta im. Mene vređa što je sve to tako. Ne zanima me da li će da me prihvate, bitno da je ona mene prihvatila. Nije problem ništa, znaju ko sam, šta sam, čime sam se bavio, šta sam radio. To ne bi trebalo da smeta nikom", rekao je Milojko.

Šta ćete preduzeti u krajnjem slučaju?

"Niko nema uticaj na mene", rekla je Milijana.

"Ja nikad ne bih dozvolio da uradim nešto, ništa neću preduzimati", rekao je Milojko za kraj.