Mia Borisavljević
Dejan Briza
Mia Borisavljević

Dejan Briza

Mia Borisavljević, Foto: Dejan Briza

Mia Borisavljević nedavno je objavila novi hit singl „Skandal“, kojim je još jednom oduševila svoje fanove. Promociju pesme počela je vizuelnom transformacijom, a juče je bila gošća redakcije „Alo!“, gde je otkrila planove za dalju karijeru, pričala o ćerkici Emi, partneru Bojanu Grujiću, a dotakla se i Lune Đogani. S obzirom na naziv nove pesme, pitanje o skandalima se samo nametnulo.

PROČITAJTE JOŠ:

- Najveći skandal bio je kada sam se na početku karijere pojavila gola u spotu za pesmu „Kako da ne“. Morala sam da pripremim porodicu i prijatelje na medijske natpise koji su u tom trenutku mogli da se pojave. Posle toga, skandal je bio kada sam se pojavila obučena (smeh) - rekla je Mia, koju njeni fanovi obožavaju upravo zato što je spontana i ne kalkuliše kada je reč o izjavama za medije.

Mia Borisavljević

Dejan Briza

Mia Borisavljević, Foto: Dejan Briza

- Normalna sam i opuštena devojka. Oduvek sam bila žena trenutka. Nekome to deluje nerealno, ali prosto, takva sam. Nikada se ne pripremam za intervjue, već sve što kažem bude iz srca i spontano. Na početku karijere sam bila veliki tremaroš i nikako nisam uspevala da se snađem pred kamerama. Ipak, sve se promenilo kada sam prihvatila ponudu da uđem u rijaliti program „Veliki brat“. Tada sam naučila da ne razmišljam o kamerama, već da budem ono što jesam, oslobodila sam se straha i prepustila se - rekla je Mia. Kad smo već kod rijaliti programa, zamolili smo je da prokomentariše modnu blogerku Lunu Đogani, koja u poslednje vreme doživljava nervne slomove u „Zadruzi“.

Mia Borisavljević

Dejan Briza

Mia Borisavljević, Foto: Dejan Briza

- Tamo postoji mnogo ljudi koji se svađaju, mire, plaču, ali to njeno plakanje ima najveći odjek. (smeh) Dečje bolesti tog tipa sam odavno preležala. Imala sam jednu vezu od svoje 16. do 20. godine, u kojoj sam prošla kroz sve i svašta. Od plakanja do čupanja kose. Posle toga, sve veze su bile racionalne. Svaka žena mora da prođe jedan takav brodolom u životu da bi joj kasnije bilo lakše - otkrila je Borisavljevićeva za „Alo!“.

Mia Borisavljević

Dejan Briza

Mia Borisavljević, Foto: Dejan Briza

Sada je srećna, zaljubljena, a sa partnerom Bojanom Grujićem ima ćerkicu Emu.
- Zbog poslovnih obaveza smo podjednako prisutni i odsutni iz njenog života. Ipak, prva njena reč bila je „tata“. „Mama“ još nikako da izgovori - kaže Mia sa osmehom i priznaje da kad su njih dvoje na nastupima, preslatku devojčicu čuva njena majka ili dadilja.

- Trenutno moja mama brine o Emi, jer nas dvoje tražimo dadilju, s obzirom na to da je prethodna devojka koja ju je čuvala ostala u drugom stanju - kaže Mia i otkriva kakve uslove mora da ispunjava dadilja zadužena za njenu ćerku.
- Tražim neku mlađu, vedru devojku. Ja bih za Emu ono što bih i za sebe. Volela bih da me čuva neka pozitivna, lepa devojka (smeh) - kaže Mia.

Mia Borisavljević

Dejan Briza

Mia Borisavljević, Foto: Dejan Briza

S obzirom na to da ima veoma poželjnog partnera, za kojim lude mnoge žene, pitali smo pevačicu da li se plaši da joj ta mlađa dadilja, kao u filmovima, ne preotme dečka.

- On je toliko na meti žena svakodnevno i u teretani, i u diskoteci, i u gradu, da ja više ne razmišljam o tome da će mi ga neka preoteti. Gde god dođem, pitaju me: „Gde ti je muž?“ To je baš lepo. Pa zamislite da mi kažu: „Baš niste par, šta će ti on?!“. Sviđa mi se što se žene lože na njega - kaže pevačica.

Bojan Grujić

Instagram

Bojan Grujić, Foto: Instagram

Još ne znam da sam verena!

Mia je za „Alo!“ otkrila kako je izgledao trenutak kada ju je Bojan zaprosio.

- Dobila sam prsten, ali nisam ukapirala šta bi to trebalo da znači. Prsten mi je stavio u trenutku dok smo izlazili na binu da pevamo. Ja sam išla iza njega, jer on mene uvek drži za ruku kada izlazimo na binu, i u tom trenutku mi je natakario prsten. (smeh) Tek na bini sam shvatila da je to nešto novo, da mi ništa nije ukrao, pa vratio. (smeh) Kada se nastup završio, ja sam i zaboravila da imam verenički prsten (smeh), tako da je to sve tako prošlo. Mislim da me on nikad neće pitati zvanično, a verujem da i dalje misli da nisam ukapirala da je ovo zapravo verenički prsten. (smeh)

Komentari (1)

Goga

23.11.2018 11:36

Mia,jedan savet...nadji za dete veselu,simpaticnu zenicu oko 40 god to govorim iz iskustva jer te mlade rade za dzeparac i briga ih za decu,nemaju svoju i samim tim ni osecaj za decu...ja sam ih izmenjala dok nisam shvatila da su jaslice zakon