Darko Lazić
Vladimir Marković
Darko Lazić

Vladimir Marković

Darko Lazić , Foto: Vladimir Marković

Darko Lazić važi za jednu od najvećih zvezda narodne muzike, a u intervjuu za VIP magazin otkrio nam je kroz kakva je sve iskušenja prošao dok se oporavljao posle saobraćajne nezgode koja ga je umalo koštala života. Bez dlake na jeziku, Darko je progovorio o dugovima i porocima, ali nam je priznao kada planira da se oženiti svojom izabranicom Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

PROČITAJTE JOŠ:

Zakazao si za 29. oktobar koncert u Centru „Sava“ koji si nazvao „Novi početak“, ali još se nisi potpuno oporavio od posledica saobraćajne nesreće. Otkuda takva odluka?

- Verujte da nisam ni znao da ću imati koncert. Jednog jutra me je probudio menadžer iz Švajcarske i rekao mi da odem na slikanje za plakat. Pitao sam ga o kakvom plakatu je reč i za šta treba da se slikam. On mi je odgovorio: „Kako to misliš za šta, pa za koncert“, i počeo da se smeje. Oni su sve pripremili, zakazali, sredili celu organizaciju, a mene su tek na kraju obavestili.

Stopalo te i dalje boli. Hoćeš li izdržati višečasovni koncert?

- Zaboli me povremeno, ne mogu da lažem, ali izguraću. Nedostajao sam svojoj publici, nedostajala je publika meni. Mogu malo da istrpim, nisam od pene.

Šta je tačno problem sa tim stopalom?

- Nije problem stopalo, problem je isključivo moja kilaža, ali to ću rešiti. Stopalo me zaboli na promenu vremena i tu isključivo smeta višak kilograma. Čvrsto sam rešio da potpuno promenim način ishrane i života i do koncerta ću, kao što sam obećao, skinuti bar 10 kilograma. Pa posle tih deset idemo na drugih deset, i tako dok ne postanem maneken. Šta ćemo onda da radimo, kad budem šmekerčina i po?!

Darko Lazić

printscreen

Foto: printscreen

Koliko često pomisliš na saobraćajnu nezgodu koja te je umalo koštala života? Vučeš li traume?

- Budući da i dalje trpim bolove, svakodnevno se setim toga i nemoguće je da mi bar jednom dnevno ne prođe kroz glavu sve što se dogodilo.

Dosta se pisalo o tome da voziš, iako ti je vožnja zabranjena?

- Nije istina da vozim jer imam svog vozača. Sve i da hoću da vozim, ne mogu jer me zaboli stopalo čim ga malo više forsiram. Ne mogu da lažem, seo sam u kola posle nesreće, ali nisam izdržao ni pet minuta.

Pisalo se da si u dugovima do guše. Šta je istina?

- Dugove sam imao ranije, ali sam ih sve do jednog vratio. Ne vučem nikakve repove i rešio sam sve probleme. Nikome ništa nisam skrivio, nikome ne dugujem i živim potpuno mirnim životom.

Darko Lazić

Vladimir Marković

Darko Lazić , Foto: Vladimir Marković

 „Majko“, poslednja pesma koju si objavio, govori o ženi koja plače za sinom. Koliko puta je tvoja majka plakala zbog tebe?

- Iskren da budem, mnogo puta. To mi teško pada, plakala je zbog sitnica, ali i zbog krupnih stvari. Nije mogla da se navikne na brz život kojim sam nekada živeo i to joj je slamalo srce. Sada joj je mnogo lakše, tu sam joj blizu i vidi da sam se dosta promenio. Smučio sam se sam sebi i jednog dana sam samo rekao da je dosta i da moram da se menjam.

Koliko prijatelja je iskreno plakalo kada ti se dogodila saobraćajna nezgoda?

- Na ovih svojih deset prstiju mogu da nabrojim kolege koje su patile i bile uz mene iskreno. Mnogo ih je koji su dolazili da se slikaju ili su se samo pojavili da bi se pisalo da su došli u bolnicu. Kad sve saberem, zahvalan sam svima. I onima koji su se čistog srca molili za mene, i njima, koji su se molili zbog pažnje javnosti.

Darko Lazić

Vladimir Marković

Darko Lazić, Foto: Vladimir Marković

Koliko kolega je tvojim roditeljima ponudilo pomoć dok si ti bio u komi?

- Malo njih, ali to nije važno, to je njihov obraz. Nikome nisam zamerio, daleko od toga. Na kraju krajeva, imao sam veliki krug ljudi oko sebe, lažnih prijatelja, lažnih kolega i svakakvih koji mi nisu mislili dobro. Nesreća mi je otvorila oči i kao što sam rekao, sada pravih prijatelja imam koliko prstiju na rukama.

Lorena će me slušati na koncertu!

Hoće li ćerkica Lorena prisustvovati tvom koncertu?

- Lorena će biti na mom koncertu i istinski se radujem tome. Aleksej je još mali i ne možemo ga dovesti zbog glasne muzike, ali biće vremena da neki od mojih koncerata u budućnosti njih dvoje isprate zajedno iz prvog reda

Stižeš li da se posvetiš sinu? Na koga Aleksej liči?

- Stižem, naravno, svaki slobodan trenutak koristim da budem s njim. Aleksej liči na mene, ima crnu kosicu i malo je bucko. Zaista je dobra beba, a i Marina se odlično snašla, što je i mene iznenadilo. Toliko je želela sina, i sada kada ga ima, uživa u majčinstvu mnogo više nego što smo mogli da zamislimo.

Darko Lazić

Printscreen Instagram

Darko Lazić, Foto: Printscreen Instagram

Planiraš li treće dete?

- Decu obožavam i želeo bih da dobijem treće, četvrto, pa i peto dete. Zašto da ne?! Bože zdravlja, možda sledeće ili one tamo godine. Bio bih istinski srećan.

Nedavno si spomenuo da si spavao sa više od 300 žena. Priča se da su mnoge od njih i tvoje koleginice?

- Time mogu da se hvale samo iskompleksirani muškarci. Muškarac je tu da bude džentlmen, da ćuti, radi i uživa. Nema potrebe da laje i misli da je zbog toga faca, jer stvarno nije.

Znamo da si bio sa bar deset koleginica. Hoćeš li nam reći za neku za koju ne znamo?

- Nikada niko neće znati sa kim sam tačno spavao. Bio sam mlad i lud. Kao i moje koleginice. U tome ne postoji ništa loše. Sada sam porodičan čovek i to je iza mene.

Kažu da si oduvek bio veliki zavodnik. Čime si osvojio sve te silne žene?
- Ne smatram da sam zavodnik, već umem da se nasmejem, tako da žene misle da se udvaram i da flertujem. Što se tiče toga čime sam zavodio, osmehom, svakako. Osmeh mi je najjače oružje.

Darko Lazić, Marina Gagić

Printscreen Instagram

Darko Lazić, Marina Gagić, Foto: Printscreen Instagram

Da li je Marina ljubomorna ili je samo drmaju hormoni, kako voli da kaže?

- Ona nije ljubomorna u smislu da misli da je varam i tome slično. Problem je što ne može da se navikne na to što sam stalno odsutan. To će doći na svoje, treba tu još godinica.

Jesi li ti ljubomoran, Marina je veoma lepa?

- Imponuje mi što imam lepu ženu i prema tome mogu da imam samo pozitivan osećaj. Osim toga, vrlo sam siguran u sebe. Ne brine me konkurencija.

Pevaću u Šabanovu i Sinanovu čast!

Jedan deo koncerta ćeš posvetiti Šabanu Šauliću i Sinanu Sakiću?

- Istina je da ću pevati blok Šabanovih i Sinanovih pesama. To su pevači kakvi se nikada više neće ponoviti i njihove pesme pevam otkako sam saznao šta je mikrofon i počeo da se bavim muzikom. To je moj repertoar.

Šaban Šaulić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Moj bivši kum je idiot!

Podržavaš li veridbu kume Andreane Čekić sa oženjenim čovekom?

- Vrlo sam emotivno reagovao kada se Marko verio sa mojom kumom. Zaplakao sam jer je i tada bilo jasno šta su sve izgurali, koliko su srećni i koliko se vole. To što ova dva druga idiota njima ne daju razvod, to je druga stvar. Ne razumem takve ljude, ako ne ide, onda potpiši razvod. Nikoga na silu ne možeš vezivati za sebe.

Andreana Čekić i Darko Lazić

E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ljubu je pojela sujeta!

Ljuba Aličić je rekao da si mogao da ga naslediš, ali da su te pojeli poroci...

- Nikada u životu nisam ni želeo da nasledim Ljubu Aličića, ni Šabana, ni Sinana... Ljuba mi je dolazio u kuću i pričao da me voli, a onda za novine kaže tako nešto. Na proslavi rođenja mog Alekseja, Ljuba je došao kao gost, a ja sam ga u jednom trenutku zamolio da otpeva nešto. Rekao mi je da čeka klavijaturistu, što me je začudilo. Shvatio sam da je došao da zaradi na toj proslavi. Kada je otpevao nekoliko pesama, pare koje je dobio stavio je pred sebe. Kolega kojeg sam angažovao da peva na proslavi mu je uzeo taj novac i stavio ga na harmoniku, jer je takvo pravilo među pevačima. Ne uzimaš pare od benda ako kao gost otpevaš pesmu. To ga je naljutilo, izleteo je iz restorana i zato me sada pljuje.

BONUS VIDEO:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!

 

Verenica Darka Lazića objavila sliku sa sinom, a svi zure u samo jedan detalj! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 04.09.2019. 14:26 Porodila se pre 2 meseca! Marina, Darko, Foto: Screenshoot Instagram Verenica Darka Lazić, Marina Gagić, je pre 2 meseca na svet donela dečaka Alekseja. Iako je dosad bilo samo poznato to da je Marina Gagić uradila tetovažu posvećenu sinu Alekseju, kao i Darko, ona se dosad nikad nije u potpunosti videla na fotografijama.

 

 

 

 

Komentari (1)

GD

02.10.2019 17:48

Ovaj čovek je načisto prolupao.On se nije ni pozdravio sa 300 žena a kamoli nešto više od toga.