ŠOK DETALJI Sofiju Milošević su ucenjivali, bila je bez prebijenog dinara, a kada čujete sa kim je bila u vezi, ostaćete bez reči

Ovo mnogi nisu znali.

Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Screenshoot Instagram

Sofija Milošević ima tek 29 godina, a njen život već kipi od škakljivih detalja! Popularna manekenka nedavno se ponovo našla u sve pažnje kada su je spajali sa Antom Rebićem, mesecima nakon veoma javne veze pa i raskida sa fudbalerom Ademom Ljajićem.

 

Ona je, međutim, rešila da uzme stvari u svoje ruke i podvrgne se poligrafskom ispitivanju u jednoj emisiji, te stavi tačku na razne gradske priče, ali i otkrije razne detalje iz privatnog života za koje je malo ko znao.

Tom prilikom, priznala je da zaista ne misli da lepotom može da osvoji sve pred sobom. Iako jedna od najlepših devojaka iz naše zemlje, Sofija ceni da je lepota nešto što privlači, ali da je karakter ono što zadržava.

Zbog posla kojim se bavi, umela je danima da gladuje.

"Da. Imala sam kasting, jako važan... 3, 4 dana sam živela na sokićima i na supici", ispričala je Sofija, te priznala da je bilo i trenutaka kada bi terala sebe da povraća!

Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Screenshoot Instagram

Šokantnu ispovest brzo je razjasnila - ona ne voli osećaj muke i teskobe, ali nikada to nije činila posle jela.

U ljubavi tvrdi da je patila "čitavih par sati".

"Za muškarcima stvarno ne plačem nikada", ispričala je ona te pokazala hladniju stranu, za koju su mnogi sumnjali da ova krhka plava lepotica ima.

Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Screenshoot Instagram

Kako je dalje priznala, bila je u vezi sa muškarcem koji je bio nezaposlen, varali su je i to više puta u vezi a ona bi za to tek kasnije saznajala, ali špijuniranje momaka ne podržava. Kako je svima toplo preporučila - "nikada ne gledajte momku u telefon, jer Bog zna šta ćete tamo naći".

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi