Sofija Milošević zapušila usta svima koji je "pljuju", a ovom fotografijom zapalila internet! (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Nenad Vujanović, Alo

Sofija je pre nekoliko meseci rodila sina Alekseja fudbaleru Luki Joviću, a sada je mnogi njeni pratioci kritikuju da je premršava. Tim povodom, Sofija se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- Prijateljica mi je rekla da na ovoj fotografiji izgledam super mršavo. Pošto sam se porodila, imala sam sreću da vratim svoju kilažu. Kada sam napustila bolnicu, već sam bila zadovoljna svojim izgledom, iako me je dosta ljudi upozoravalo da ću imati opušten stomak - jasno je poručila lepa manekenka i dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Stvar je u tome da imam istu težinu kao i pre trudnoće i tako moje telo funkcioniše. Ja samo dojim i mislim da je i to razlog zašto sam tako brzo smršala - i dobro se osećam u svom telu navela je manekenka u opisu slike koju je podelila na svom profilu na Instagramu.

- Ne pokušavam da 'jedem više' ili da se ugojim. Pročitala sam dosta komentara da sam mršava - takva sam. Samo se radujem odlasku u teretanu jer sam izgubila sve mišiće. Osećam se dobro u svom telu - napisala je Sofija.

Podsetimo, Sofija i Luka ovih dana započinju život u Nemačkoj, jer je fudbaler zaigrao za nemački klub Ajntraht. Sofija i beba bi trebalo da uskoro iz Madrida pređu u Frankfurt.

Pročitajte još