Sofija Milošević
Marko Janković
Sofija Milošević

Printscreen

Sofija Milošević, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

- Jami se teško nosi sa starenjem, te je nedavno donela odluku da se podmladi. Prijateljica ju je posavetovala da ode kod doktora estetske medicine, a ne kod plastičnog hirurga, jer bi kod plastičara morala da ide pod nož, dok će je estetičar sa samo nekoliko uboda iglom, preporoditi - poverila se pevačica prijatelju.

Kako mu je rekla, doktor joj je u jagodice ubrizgao hijaluron jer joj je objasnio da je on potpuno prirodni materijal i da se apsorbuje vremenom.

Jasna Milenković Jami

youtube

Jasna Milenković Jami , Foto: youtube
Sofija Milošević

Marko Janković

Sofija Milošević, Foto: Marko Janković

- Sofija je stalno zahtevala još i još. I kad se čini da nema gde više da se ubode igla, ona uvek pronađe neku boricu ili nepravilnost, koju samo ona uočava. U želji da ima izraženije jagodice, a jedro lice, zahtevala je najskuplji filer, takozvani kolagen stimulator, koji podstiče kolagen iz kože da se sam proizvodi, a traje i do nekoliko godina. Doktorka joj je ispunila želju i ona sada ima jagodice kao da se ugojila bar 20 kilograma - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak manekenki.

Čini se da Miloševićeva baš nema meru, pa joj ni činjenica da se bavi modelingom i promocijom zdravog života nije smetala da izgleda kao punjena patka!