Snežana Đurišić
Foto: YouTube/printscreen
Snežana Đurišić

Foto: YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Snežana istiće da danima nije jela ništa sem ovog povrća i tako je uspela da se reši viška.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Mar 12, 2019 at 3:56pm PDT

- Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod ćerkeu Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih, te tako smršala 21 kilogram - kaže pevačica i dodaje da je i fizički aktivna:

- Imam trenera koji sa mnom radi dva do tri puta nedeljno. S obzirom da sam bila sportista u mladosti, veoma vodim računa o tome da sam u dobroj kondiciji.

Đurišićeva priznaje da zbog previše obaveza ne stiže baš uvek zdravo da se hrani, kao i da je slaba na slatkiše.

- Zbog posla kojim se bavim tempo života ume da mi bude veoma brz. Umem da budem disciplinovana i da po potrebi praktikujem neki poseban režim ishrane. Sada sam najviše fokusirana na jačanje imuniteta, pa kombinujem raznovrsnu ishranu sa dosta šetnje. To mi baš prija. Na slatkiše sam posebno slaba! Nekada ih izbegavam, a nekad sebi dam oduška i uživam u njima - priča pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Jan 26, 2018 at 4:33am PST

Snežana je neke namirnice izbacila iz ishrane kada je počela pandemija koronavirusa.

- Potrudila sam se da iz svakog obroka izbacim hleb, a odrekla sam se i slatkiša. To mi je pomoglo da održim dobru liniju jer se manje krećem - kaže pevačica i daje da nema ništa protiv toga da neko potraži pomoć nutricioniste.

Pročitajte još: