BOL JE NEPOBEDIVA Snežana Đurišić prebledela nakon izlaska iz Šabanovog doma, samo je jedno poručila!

Nije joj lako...

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Porodični dom porodice tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića danas je bio pun njegovih mnogobrojnih prijatelja i kolega, koji su odmah po dobijanju tragičnih vesti došli kako bi izjavili saučešće porodici i pružili im reči utehe u ovim, za njih najtežim trenucima. Među njima je bila i pevačica narodne muzike Snežana Đurišić, koja nije mogla da sakrije tugu na svom licu.

 

Ovo je baš teško da se kaže, ne mogu da pričam - bilo je sve što je u prvi mah uspela da izusti Snežana Đurišić okupljenim novinarima, pred kojim je briznula u plač.

 

Đurišićka je obrisala suze s lica i otišla iz Šabanovog doma, a potom izjavila sledeće:

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

- Ovom prilikom bih izrazila duboko saučešće porodici Šaulić. Ovo su izuzetno teški trenuci i svi imamo potrebu i želju da pružimo reči i dela koja donose utehu, ne samo porodici Šaulic, već i samima sebi, jer ovo šokira, stvara tugu, nemir. Izgubili smo kralja narodne muzike i potpuno je besmisleno da ja sad ovde govorim i nabrajam koliko je dubok trag ostavio za sobom, kada svi vrlo dobro znamo. Njegove pesme i glas će živeti još dugo, dugo. Njegovoj porodici želim da smogne snage i hrabrosti da prebrodi ove najteže trenutke - rekla je pevačica narodne muzike.

Snežana Đurišić
Snežana Đurišić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći posle nastupa u Nemačkoj prethodne noći. On je u kolima bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila oko 06:50h na autoputu, u okolini Bilefelda u kojem je pevao. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Šaulić će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: veki
  17/02/2019 - 22:09
  Katastrofa..... Saučešće Porodici. :-(
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi