Ana Bekuta, Snežana Đuriđić
alo!
Ana Bekuta, Snežana Đuriđić

alo!

Foto: alo!

Pevačice Ana Bekuta i Snežana Đurišić u javnosti slove za koleginice koje se poštuju i uzajamno uvažavaju, međutim, među njima vladaju isključivo sujeta, zloba i netrpeljivost, kaže za VIP astrolog Dušan Veličković.

- Snežana Đurišić ne podnosi Anu Bekutu, tačnije, ne podnosi ništa što ima veze s njom. Njen horoskop je takav da ne može da trpi nikoga boljeg niti uspešnijeg od sebe, što Ana svakako jeste - objašnjava astrolog.

Dušan Veličković

Privatna arhiva

Dušan Veličković, Foto: Privatna arhiva

On kaže da, budući da su Ana i Snežana isto godište i da su pevanjem počele da se bave u isto vreme, te da je Đurišićeva imala bolji start, bila je ubeđena da će tako i ostati. Međutim, kako Veličković kaže, Bekuta ju je vrlo brzo svrgla s trona.

- To Đurišićevu boli jer je sujetna, ljubomorna i zavidna. Taj problem koji postoji među njima polazi od Snežane. Bekuta je Devica, po prirodi je osetljiva, emotivna i dobra osoba. Vrlo je mladolika i lepa, upravo zbog svoje lepe unutrašnjosti koja joj se oslikava na licu - kaže Dušan Veličković za VIP i dodaje da se čak i u njihovim uporednim horoskopima oslikava Snežanina ljubomora, ali da ona u javnosti glumi da je među njima sve u redu.

Ana Bekuta

Dejan Briza/Alo!

Ana Bekuta , Foto: Dejan Briza/Alo!

- Snežana ima Marsa i Urana u Lavu, a to znači da je izuzetno sujetna i ekstremno se lako uvredi. Ona čisti neko prokletstvo, a to se odražava i na njen privatni život. Zbog toga je i loša žena, loša majka... - kaže Veličković i dodaje:

- Snežana je srčana i impulsivna, ima izražen ego i velika je glumica, pa tako glumi i da je u ljubavi s Anom, međutim, svi koji je dobro poznaju znaju da ne može očima da je gleda - tvrdi Veličković.

On dodaje da je, osim na Anin uspeh i fizički izgled, Snežana ljubomorna i na Anin ljubavni život.

- Zavidi ona na Bekutinom i Mrkinom odnosu. Volela bi i ona da ima jednog bivšeg ministra, ali nažalost nema. Ona bi da se poredi s Anom, ali to je nemoguće. Njih dve su toliko različite, da je to prosto neuporedivo - kaže Dušan Veličković.

Snežana Đurišić

Rajko Ristić/Alo!

 Foto: Rajko Ristić/Alo!

Astrolog kaže da je njima dvema zapisano da će biti zvezde, ali da će uvek sijati različitim sjajem.

- Ana je gospođa, dama sa manirima i prava je pevačica, sve druge su zabavljačice - završava on.