Snežana Dakić
Alo!
Snežana Dakić

Nenad Vujanović/Alo!

Snežana Dakić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Poznata srpska voditeljka Snežana Dakić za „Alo!“ prokomentarisala je situaciju u kojoj se našla pop zvezda Severina Kojić, ali ceo slučaj nije povezala isključivo s odnosom muzičke zvezde i njenog partnera, već je uopšteno govorila o muškarcima s novcem i ženama koje bivaju njihove partnerke.

- U pravosuđu se vrlo retko dešava da decu oduzimaju majci, čak i u slučaju kad je majka narkomanka, nervno poremećena ili prostitutka. Zato što je stav socijalnih službi i psihologa da je maloj deci najvažnija majka. Ovde je očigledno presudila ozbiljna korupcija, možda i neka vrsta ucene. Kada otac po svaku cenu traži starateljstvo, uglavnom je razlog tome da bi povredio majku, a ne ljubav prema detetu. To su po pravilu imućni i poslom okupirani biznismeni, silni i osioni u svom novcu i uticaju - kaže Snežana za „Alo!“ i dodaje:

Snežana Dakić

Alo!

Snežana Dakić, Foto: Alo!

- Tako da jadna deca završe s dadiljama, babama i dedama, dok oni nastavljaju svoj užurbani život. Ne znam suštinu ličnog sukoba između njih dvoje, ali takvom tipu muškarca uopšte ne treba stvarni razlog, njima je uvek onaj drugi kriv i loš. Neretko, logika svih bivših muževa koji imaju lovu je: „Puno me je koštala, e sad ću da joj se osvetim“. Pa kao da ih je neko terao da se razmeću i da se razbacuju novcem?! - kaže Dakićeva.