Sloba Radanović
EON/Printscreen
Sloba Radanović

EON/Printscreen

Sloba Radanović, Foto: EON/Printscreen

Pevač je već duže vreme u vezi sa Jelenom Đuričanin, pa su zajedno otišli na jedno putovanje. Naime, njih dvoje su kako je Sloba napisao na Instagramu, otišli u jedno etno selo u Novoj Varoši.

Slobodan Radanović
Slobodan Radanović, Foto: Instagram/Printscreen

Ono što su svi primetili je koliko Slobina izabranica Jelena dobro izgleda, pa čak i u trenerci u kojoj je istakla svoje atribute na koje muškarci neće ostati ravnodušni.

Inače, pričalo se da su Jelena i Sloba raskidali, pa je poznati par ovu vest demantovao. Njih dvoje čak su se i verili, o čemu Sloba nije želeo detaljno da govori.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (3)

Vracar

22.12.2020 20:24

Iskreno, ova zena nije ništa specijalno. Ona izgleda mnogo starije od njega, nije zenstvena, deluje nekako grubo, njemu pristaje totalno drugi tip devojke. Ali mlad je još, ima vremena, shvatiće sam. Svu sreću sveta ti želim Slobo. Samo dobro otvori oči i biraj, jer Bog ti dao da biraš. Može ti se i srećno. Pozdrav sa Vračara.

dt

23.12.2020 01:53

@Vracar - Ona i jeste starija od njega, pričalo se o 9 godina, ali oni kažu četiri, svejedno, slažem se sa Vama. Ako je ovo "nikada bolje" izdanje Jelene, onda.... svakako, neka su živi i zdravi.

Vanja

23.12.2020 07:25

A deca? Gde su deca? Da li se to majka razvela od svoje dece? Ili ih je stid što ima decu.