"JA SAM NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU" Sloba Vasić postaje tata, pevač podelio emotivni snimak i otkrio pol deteta (VIDEO)

Čestitamo!

Sloba Vasić sa suprugom
 Foto: Instagram/Printscren

Pevač Sloba Vasić jednim snimkom na društvenoj mreži Instagram potvrdio je da on i njegova izabranica, prelepa misica iz Bosne Lela Karagić čekaju bebu.

Naime, on je sa svojim pratiocima podelio dirljiv snimak na kojem je sa budućom majkom svog deteta, a tom prilikom su otkrili i da će dobiti devojčicu.

- Ja sam najsrećniji čovek na svetu! A sada to, Bogu hvala, mogu da podelim sa vama! Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje, hvala ti za ovu radost! Ceo život sanjam ovaj trenutak! Najlepša moja trudnica na svetu! Veoma prijatno iznenađenje i od strane naših prijatelja u vidu fenomenalnih balona! Nakon što smo saznali da je sa genetskim zdravljem naše bebe sve u redu, što nam je i bilo apsolutno najvažnije, na kreativan način nam je saopšten pol naše bebe... A, kojeg pola je beba, pogledajte u videu! Hvala dragi naši prijatelji! - napisao je Sloba putem društvene mreže Instagram.

Inače, Sloba je pre nešto više od nedelju dana Leli posvetio emotivnu poruku, međutim uz to je dodao i emotikon koji simbolizuje par sa detetom, te su njegovi pratioci s pravom posumnjali da je beba na putu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi