Sloba i Kija
Alo!
Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Drama pevača Slobodana Radanovića ne prestaje! Nakon što je njegova bivša žena Kristina Kockar navodno fizički nasrnula na njega i pokušala da ga povredi nožem, folker je odlučio da angažuje obezbeđenje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Sloba se ne plaši toliko za svoju bezbednost, ali s obzirom na to da je u vezi sa ženom koja ima dete, odlučio je da njih dvoje zaštiti tako što bi angažovao momke koji će povremeno da ih čuvaju. Kija je i te kako ljubomorna i ne može da podnese to što Sloba ima devojku, a sudeći po njenom ponašanju, nikad se ne zna šta bi mogla da uradi - otkriva izvor „Alo!“.

Iako su pevač i njegova bivša žena pokušavali da demantuju da je među njima došlo do sukoba, izvor blizak istrazi tada je potvrdio da je do incidenta i došlo, te da je Kija nakon svađe i tuče završila u bolnici „Laza Lazarević“.

Sloba Radanović

Alo.rs

Sloba Radanović, Foto: Alo.rs

- Kija je molila Slobodana da ne govori medijima šta se desilo, te da demantuje sve priče kako joj ne bi dodatno naudio. S obzirom na to da je on dobar momak, zbog nje je rešio da sve negira. Međutim, jedno je sigurno, a to je njih dvoje više neće imati nikakav kontakt - rekao je izvor. 

Pogledajte BONUS video:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom