Sloba Radanović i Jelena Đuričanin
Foto: Alo.rs
Sloba Radanović i Jelena Đuričanin

Foto: Alo.rs

Foto: Alo.rs

Pevač Slobodan Radanović se ženi Jelenom Đuričanin u aprilu. Sloba je verio Jelenu pre nekoliko dana, a presten je košta pola miliona dinara.

- To se desilo pre nekolio dana. Bili su na večeri i on je odjednom izvadio presten od belog zlata optočen brilijantima! Jelena je bila veoma radosna, istog trenutka je pristala, odnosno rekla "da". Nazdravili su uz vino za početak zajedničkog života i odmah obavestili najbliže prijatelje da je verena - kaže izvor blizak ovom paru.

Kako dalje navodi isti sagovornik, venčanje će biti upriličeno u aprilu ove godine, ali ne i velika svadba.

- Zbog smrti Slobinog oca Dušana Radanovića ove godine njih dvoje neće praviti veliko, gala veselje, već će se samo na proleće vančati u krugu najbližih, odnosno kumova. Venčaće se u opštini i crkvi, a nakon toga će otiću na ručak sa kumovima - kaže Slobin prijatelj.

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin

Foto: Alo.rs

Foto: Alo.rs

Inaće, Radanovič i Jelena su započeli vezu krajem prošlog leta, odnosno kada je Đuričaninova odlučila da se razvede od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina. Sloba je, po tvrdnji njegovih bliskih prijatelja, odlepio za Jelenom, koja takođe i njega mnogo voli.

- On nikada nije imao ženu kao što je ona - prelepa, pametna, a pritom veoma posvećena, plemenita i požrtvovana osoba. Pored toga što se ljubav između njih javila na prvi pogled, Slobu je ona zbog svih svojih vrlina dodatno osvojila. Jedva čekaju da dobiju i svoje dete - zavšili su sagovornici upućeni u detelje njihove veze.

Sloba Radanović

Foto: Alo! /M. Jošida

Foto: Alo! /M. Jošida

 

Komentari (3)

Mina

23.01.2020 22:42

Katastrofa i ovo je sigurno tatina zelja pa daj brze bolje, nemoj da se saceka ni minut.

Vesna

24.01.2020 11:21

Ej na sta si spao - na zenu s dvoje dece,koja je ostavila muza i smuca se po kafanama trazeci novu zrtvu, a decu cuva - ko? E sad ce Draginja cuvat tudju unucad dok joj sin bude na tezgama a nova snaja ko zna u kojoj kafani bude trazila nekog novog verenika! Zar muskarci stvarno imaju mozak samo u gacama???

Teab

24.01.2020 12:47

Nisi ispostovao oca kad je umro otisao si da ispostujes zakzanu tezgu bar ga sad ispostuj i ne.zuri sa zenidbom to mozes i sledece godina ako se volite nece vam biti tesko da sacekate taman ce te se dobro upoznati